Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: vinn bli testpilot for Mercedes-Benz CLA

Jeg elsker selv Polarbrød så jeg har å fortelle om denne konkurransen hvor du kan vinne mye for frokost. Oppgaven er å sende inn bilde av favorittfrokost din: Jeg har sett på noen av bildene, er det både morsomt (pac-man polar brød!) og synes å smake godt. Ikke alle har brukt den polarbrød i sitt bilde, vet ikke om det er bra eller dårlig ...

Den first hundre deltagerne også få tilsendt en drikkekopp å ha med på tur i skog og mark, du kan være en av dem, så fotografere frokost din og bli med! Konkurrere her:
Vinn_polarbrod


Hvis du ønsker å prøvekjøre en Mercedes-Benz, er dette absolutt konkurransen for deg. Premien inkluderer tur/retur reise til Biberach, Tyskland for 2 – to – personer, med 2 overnattinger. Og gå til Tyskland kan være hyggelig, benytte anledningen til å smake en autentisk bratwurst og tysk øl

Du trenger bare å svare på en liten sak, og det er en liten film som vil hjelpe deg med svaret. Da, bare tute og kjøre!

Vinn_Mercedes_Benz


Mercedes-Benz Norge gir deg sjansen til å teste sin nye Mercedes-Benz CLA i en hel uke. På bildene, er bilen nesten alltid grå, som jeg personlig synes er litt trist, men jeg har sett at det er også i en nydelig tøft rød (eller svart og hvit). Hvis jeg vinner, vil jeg definitivt be om en rød hvis det er mulig, så jeg ser virkelig sportslig ut! Jeg har lest kommentarer att Mercedes' nykommer CLA ser ut som en million, men koster bare litt over 300.000 kroner. Ivarjefall CLA har absolutt utseendet med seg, en ekte skjønnhet.

Selv om man ikke kommer til å velge sin egen farge, ville det være flott å vinne Mercedes-Benz for en uke, ikke sant? Du har fire dager igjen å delta i konkurransen:

alternative_text


Vi har lagt til noen nye små funksjoner basert på tilbakemeldinger fra mange av våre medlemmer.

I alle konkurranseoppføringer, vil du legge merke til noen symboler som har dukket opp til høyre:
new feature

Det er to nye ikoner:
  • Den øvre symbol som ligner et øye vil automatisk dukke opp hvis du klikket på en konkurranse før og besøkte konkurransesiden.
  • Den nederste symbol er en avkrysningsboks som du kan krysse av og for å markere en konkurranse. Det er forskjellige måter du kan bruke dette på selvfølgelig, men hovedideen er at når du har deltatt i en konkurranse, kan du sjekke den som utført. På den måten kan du holde oversikt over hva du har gjort og konsentrere deg om de du ikke har deltatt ennå.
Forhåpentligvis vil disse to små symbolene gjøre navigeringen på nettstedet vårt enklere og hjelpe deg å holde styr på disse hundrevis av konkurranser.

Takk til alle som sendte inn sine kommentarer og vennligst gi oss beskjed hvis du har flere ideer til forbedringer.


En ny bilkonkurranse har dukket opp, der en kult liten Volkswagen Beetle er toppremien. Jeg ville elske å suse rundt i det, og jeg er vel ikke alene! For å delta, klikk på den første bilen nedenfor og bli med i konkurransen. Ikke bare prisen er hyggelig, også konkurransen: du kan se en kort video og deretter svare på spørsmål om filmen. Ikke for å avsløre for mye, men filmen er ikke så uskyldig som det ser ut - og har du sjekket mer enn én gang, da har du garantert sangen i hodet etterpå!

Vinn_VW Beetle vrrooooommmm!!!!


Da jeg så denne konkurransen, kunne jeg ikke hjelpe, men å umiddelbart gå til kjøleskap og sjekke på min brunost hvis jeg var en av de heldige som har en gullbillett i pakningen og kanskje vinne en fin premie (nei, dessverre ikke :(
Fordi jeg er veldig glad i brunost og nysgjerrig som jeg er, begynte jeg å lese nettsiden med interesse. Visste jeg at det er en favoritt pålegg og jeg gjettet nesten at det er en av Norges nasjonale stoltheter, men du kan bruke brunost i matlaging - det var helt nytt for meg!

Så jeg på you tube filmer om brunost og nå har jeg lært mye, jeg har bare ett spørsmål som jeg ikke finner svaret på - hvorfor osten er brun??!!

Hvis du er heldig nok til å ha funnet en gullbillett i brunost, kan du delta i konkurransen, klikker du bare på ost:
alternative_text


Har du kanskje ett Nyttårsforsett å begynne å leve litt sunnere i 2013?
Mange av oss (hrm. ...) vet nok at etter all julematen og feiring, kan det være fint å leve litt sunnere. Jeg har funnet en fin pris for å vinne som kan hjelpe deg litt på stakken:
Vinn Juicepresse som tar vare på smaks- og næringsstoffer fra frukt og grønnsaker. En ferskpresset juice til frokost synes godt en god og fin måte å starte dagen, tror jeg. Å delta i konkurransen, er det bare å svare på tre enkle spørsmål, og du har sjansen til å bli en av to heldige vinnere. Klikk juicepresse å delta!
alternative_text


Jeg liker konkurranser som det er morsomt å delta i, og her er en:

Kokken din favorittwok online. Du kan velge mellom en rekke grønnsaker og kryddvarianter mens du drar musen til wokpannen. Du kan virkelig høre wok begynner å steke, hi hi (det mangler bare duften!).

Dagspremier er en wokpanne. Den beste wokblandingen vinner førstepremien i konkurransen og mottar en reisesjekk til en verdi av 35.000 kroner for seg og en venn. I førstepremien inngår det også at det vinnende bidraget kommer til å bli produsert av Findus og selges i butikk (fra 1.september 2013).
Hva hvis du får din resept produseret och deretter bli selges i butikk - hvor kult! Gå videre og kok på en gang!
alternative_text


Hva får deg til å skrike? Bli med på verdens lengste skrik - Spill inn ditt skrik på video og send inn klippet.

Da har du sjansen til å vinne en drømmereise i Norge. Flott med en tur i Norge, faktisk. Ikke trenger å fly langt unna for en ferie likevel, det er så vakkert i Norge! Du har også muligheten til å vinne daglige premier og ukentlige premier. Flotte skjorter, jakker og sokker i potten. Nå er vi bare ta et dypt pust og skri-i-i-i-i-i-i-i-ikkkkk! Frigjørende, er det ikke?
Meld deg på her:

alternative_text


Jeg har funnet den perfekte konkurranse til et behagelig liv i 2013! Denne konkurransen er perfekt for alle oss som synes det er så trist å vaske og stryke klær.

Førstepremien er gratis klesvask gjennom et år. Det innebærer at vinneren én gang i uken i totalt 40 uker fordelt utover et år kan levere fra seg inntil 25 kg tøy som blir sortert, vasket, tørket og brettet og deretter levert tilbake.

Fantastisk - jeg trenger dette! Er du enig? Vinn en luksus liv her:
alternative_text


Vel egentlig ikke, men ivarjefall en tur på en ekte sirkus elefant. I denne konkurransen kan du vinne mange morsomme premier: Hva med en kokk forbereder din favoritt retter for deg og din familie for en hel uke? Eller vil du heller vinne en helg i en UFO? (Dvs et hotell i UFO-formet i et tre!) Sist men ikke minst, kan du vinne en luftballongtur med frokost.

alternative_text
Jeg tror barn og voksne ville liker å vinne disse prisene. Du deltar i konkurransen ved å skrive inn premiekoden fra Havrefras-esken (kanskje du spise til frokost?) Klikk på elefanten for å komme til konkurransen.


I dag er nyttårsaften igjen - for det kinesiske nyttår som starter i morgen. Slangens år starter og i Kina og mange andre land med kinesisk tradisjon er det viktigste ferie i året. Det er vanlig å gjøre det fint i hjemmet og pynte med typiske dekorasjoner som lykter og papir med gode ønsker i rødt og gull. Mange kjøper nye klær for dagerne som kommer til å symbolisere en ny start. Familier kommer sammen for middager hvor de spiser spesielle måltider som skal representere lykke, trivsel og velstand.

En annen typisk ting er "Hong Bao", en fin røde konvolutter med penger tildelt i hovedsak barn. Red er en heldig farge og konvolutten er et symbol på det kommende årets rikdom og lykke. Tallet 8 er regnet som et lykketall, og jeg vet det er mange, mange konkurranser i de landene hvor du kan vinne 888, 8888, eller til og med 88888 i landets valuta.

Dessverre har jeg ikke funnet noen tilsvarende konkurranse i Norge. Hva med å ta del i åtte konkurranser i stedet, kanskje det gir ekstra flaks;) I denne konkurransen du kan ivarjefall konkurrere for en tur til Kina Vinn reise til Kina

alternative_text

Gong Xi Fa Cai! (løst oversatt betyr det et ønske om en lykkelig vellykket år)


Dette synes godt hyggelig og avslappende: du kan vinne en reise for 2 personer dekket flyreise, to hoteller banketter og spa-behandling med Nuxe Spa. Det er sikkert liten tid til å ta en liten spasertur langs Champs-Élysées også :)

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å svare på et spørsmål, og du har sjansen til å vinne en luksus spa-tur til Paris for deg og en venn!

alternative_text


Yeaaaaaaaaaaaah! Konkurransene for å vinne den nye Samsung Galaxy S4 har startet!

Endelig noe spennende i vår Elektronikk kategori. Konkurranser for å vinne nye Galaxy S4 har kommet. Den har ennå ikke nådd butikkene, men med en bekreftet lanseringsdato noen modige konkurranse- arrangører er allerede klar til å gi deg den nye Samsung Galaxy SIV rett etter at den er tilgjengelig. Delta her

alternative_text


Konkurranse for alle jentene - Yves Rocher feirer jubileum (20 år i Norge) og har nå en konkurranse hvor du kann vinne gavekort hver uke. Oppgaven er å velge din leppestift favorittnyanse som "avslorer ditt indre jeg'. Jeg lurer på hva mitt indre forteller meg hvis jeg velger Korall, hm .... Du kan konkurrere ved å klikke på leppestift:

alternative_text


... gg her er en annen konkurranse hovedsakelig for jenter - Design din kjole og vinn gavekort verdt 5. 000 kr å handle for i Ellos. Her kan du la fantasien flyte: oppgaven er å sette sammen stilige antrekk med en topp, belte, kjole etc. Du kan velge mellom flere modeller og farger, og gi din kreasjon et navn:

Vinn_gavekort_ellos


Vel, faktisk, det er ingenting galt: det er en ny konkurranse der du kan vinne 10.000 for å kjøpe julegaver for, vinneren får allerede pengerne i juli i sommer. Akkurat i tide for sommersalg. «Hva? De er helt gal! 'var min første tanke da jeg så denne konkurransen. Men hvis du tenker over det, har denne konkurransen sine fordeler faktisk.
1. Man kan rolig planlegge sine innkjøp og deretter rolig kose med gløgg og pepperkaker i desember når alle andre har julstress.
2. Med 10.000 kr kan det helt klart være en stor julegave til seg selv også (som du kan nyte allerede i juli :)
3. Kanskje mange tror det er en sprø idé ivarjefall og dermed er det ikke så mange som deltar og sjansene for at du vinner øker :D
Hvis du ønsker å prøve lykken (julestemning eller ikke), kan du klikke her:

alternative_text


For alle som liker å gå på konserter, er det verdt å se konkurransene i 'Film og Musikk' fordi akkurat nå er det flere forskjellige konkurranser hvor du kan vinne billetter til konserter. Det skal være noe for de flestes smak, faktisk. Beyonce eller Robbie Williams? Kiss eller Black Sabbath? Bon Jovi eller Fleetwood Mac? Eller ønsker du kanskje å se Justin Bieber eller gå til Malmö for å oppleve Eurovision Song Contest?
Ta en titt her: vinn musikk

alternative_text


Denne konkurranse hvor du kan vinne en helg i Dyreparken i Kristiansand for hele familien inkludert et eksklusivt møte med tigrene utenom åpningstid er basert på boken og filmen Historien om Pi.

Jeg har nylig lest denne boken og deretter så filmen (du definitivt trenger å gjøre det i den rekkefølgen!) Så jeg føler jeg bør nevne hva en god historie er det. Jeg imot å lese og se på det i lang tid 'fordi alle gjorde det', og jeg trodde det var alt overdreven. Men det er virkelig en fantastisk, veldig fange historie. Godt skrevet og filmen er vakker. Så, min bok tips: les Historien om Pi (da se filmen). Og hvis du eller barna dine ønsker å møte en ekte tiger, kan du delta i denne konkurransen:

alternative_text


En helg i nabolandet kanskje? Visit Sweden har en månedlig konkurranse hvor du kan vinne storbyturer, er denne måneden kystbyen Gøteborg som er prisen. Hvis du vinner denne Gøteborgspakken for 2 personer få du overnattning i dobbeltrom med frokostbuffé, tog med SJ fra Oslo til Gøteborg, GøteborgsPasset med gratis innganger, shoppingtilbud m.m. Oh ja, for ikke å glemme billetter til Liseberg, som er et høydepunkt i Gøteborg.
alternative_text
Hva bør du gjøre for å vinne? Registrer deg og del din drømmehelg eller ditt beste tips fra en av de tre storbyene Stockholm, Gøteborg og Malmø. Hvis sent andre stemme meste på ditt bidrag, vinner du storbyopplevelse. Vinn Gøteborg weekend


Ja virkelig! - Du kan vinne 1 million kr (1.000.000!!). Det er ikke ofte det er slike konkurranser så jeg tror det er verdt å nevne. Konkurransen avsluttes i slutten av mai, så det er lite tid igjen til å delta.

Denne konkurransen er ikke helt gratis, må jeg si, du må ha kjøpt minst ett produkt av merket Synnøve kjøpt i løpet av Kampanjeperioden (15. Januar - 31. mai 2013), og du trenger kvittering som bevis. Jeg tok en titt på deres hjemmeside og fant at deres produkter er som gulost, brunost, yoghurt og kryddersmør. Kanskje du gikk shopping i dag og ved en tilfeldighet har du kjøpt noen av disse produktene? Vare på kvitteringen for din sjanse til å bli millionær!
alternative_text
Unnskyld meg, nur, jeg har ikke tid til å skrive lenger, jeg må gå ut å kjøpe brunost .... ;)


Snart er sommeren her, og det er på tide å tenke på ferie. Hvor vil du gå og ha en i det hele tatt råd til en ekte tur et sted? Hvis det klyper litt i lommeboken, kan det være verdt et forsøk å delta i noen reiser konkurranser.

Akkurat nå har vi listet opp flere konkurranser som ender i mai og juni, hvor du kan vinne ulike turer. Det er f.eks en tur for 2 til Tyrkia, en reise til Kina, en reise til Gran Canaria eller reise til Hawaii. Spennende høres enda en konkurranse hvor du kan vinne en drømmereise på en yacht eller spaopphold til Sverige. Ta en titt på vår kategori Reiser, slik at du ikke går glipp av noe bra: Vinn reiser


Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en kjent svensk DJ og musikkprodusent. Han er kjent ikke bare i Sverige, men har også vært oppført blant verdens beste topp disc jockeys.

Korriger meg hvis jeg tar feil, men jeg tror han gjør mest house musikk, og hvis du liker det, har du nå sjansen til å vinne VIP-billetter for hans opptreden på Ibiza. Du vil også få sjansen til å møte ham backstage. Prisen inkluderer foruten billetter fly og hotell for en helg i Ibiza, og du selv få penger til å kjøpe konsertplagg.

Det eneste kravet for å delta er å registrere deg for nyhetsbrevet ved Ralph Lauren, som står for konkurransen. Konkurransen er bare på frem til juli 16 så skynd til Avicii konkurransen her:
alternative_text


Å vinne en bil er en av de mest populære priser, tett fulgt av reise og penger. Man kan lure på hvorfor det er relativt få konkurranser i Norge hvor du kan vinne en bil. I andre land er det annerledes, der loddes ut biler hele tiden. Synd for oss å konkurranser i andre land krever at du bor i dette landet, slik at vi ikke kan delta. Men hvis jeg ville finne en internasjonal konkurranse for biler, tar jeg definitivt med den. Et par ganger har KonkurranseSentralen oppført internasjonale konkurranser som ingen andre nettsted synes å ha funnet ;)

En bil er ikke akkurat billig, så kanskje det er derfor det ikke er så mange bilkonkurranser. Noen ganger er det ivarjefall konkurranser hvor du kan vinne en bil for en helg, for sommeren, og noen ganger et helt år, og det er ikke dårlig heller. Å vinne gratis bensin / diesel kan også være veldig velkommen og slike konkurranser er litt nå og da.

Gjeldende akkurat nå er det ivarjefall en konkurranse hvor du kan vinne en fin Peugeot 107, så vi er fornøyd med det. Perfekt bybil som er veldig populært og verdt ca 110.000 kr! Du kan finne Peugeot konkurranse og andre her:
alternative_text
Vinn en bilDet er fortsatt veldig populært å vinne en Samsung Galaxy S4. Her er en konkurranse av Samsung selv som du kan delta i. I tillegg Galaxyn kan du også vinne en trådløs høyttaler og det er et stort pluss, finner jeg. Spesielt nå om sommeren, er det veldig praktisk å bære. På piknik, sommerhuset, på stranden.

Oppgaven med å vinne? Hjelp Samsung å finne en sommarlåt til sin spilleliste. Du kan høre Get Lucky på konkurransesiden på Facebook som forslag, men kanskje du vet bedre enn sangen? Det er ivarjefall alt du trenger å gjøre for å delta, så ikke gå glipp av smarttelefonen her:
alternative_text.