Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: Radisson Blu konkurranse

Penger

Vinn 10.000 kr og tjene penger med online undersøkelser

Verdi:   10.000 kr   (1 pris)
Koste:   gratis
Avsluttes  2018-12-31

Er du interessert i film og Oscar-utdelingen? Da er dette den perfekte konkurransen for deg. Platekompaniet har akkurat nå sin Oscar-tipping i 2014 konkurranse, hvor du kan vinne en blu ray 3D hjemmekinoanlegg. Deltakeren som tipper flest rette Oscar-vinnere vil også motta en pakke med Oscar-filmer. Og få sin egen statue som stolt pryder stuen! To trøstepremier er også filmer.

Hva bør du gjøre for å delta? Det er best hvis du vet mye om film for saken er å komme nærmest med sitt tips opp på hvem som vinner en Oscar i ulike kategorier. Det er 24 spørsmål å besvare. Men selvfølgelig, kan du gjette ganske vill også, kanskje du har superflaks! Og hvem som har rett, vi vet bare på den store Oscar galla! Klikk på Oscar for å delta
alternative_text


Norsk nettbutikk med kjente merkevarer for hår, hud og sminke.

  www.radissonblu.no

    Blueberry Land er et forbrukerpanel som lar deg tjene penger gjennom spørreundersøkelser. Du kan enkelt tjene litt ekstra penger fra hjemmet rett og slett ved å dele din mening i interessante undersøkelser som vil bli sendt til deg på e-post. Å bli med Blueberry Land er 100% gratis og det er aldri noen kostnader for deg. Pengene som du tjener ved å dele din mening vil bli utbetalt til deg gjennom Paypal.

    Vinn 10.000 kr og tjene penger med online undersøkelser Blueberry Land er et forbrukerpanel som belønner forbrukere for å gjøre undersøkelser. Å bli med Blueberry Land er 100% gratis og hver gyldig oppføring får en sjanse til å vinne 10.000 kr kontant.    Vinn en Moccamaster
    Nå kan du vinne en flott Moccamaster til en verdi av 2500 kroner! Vi deler ut tre Moccamastere i løpet av konkurranseperioden. Gjør deg kjent med konkurransevilkårene før du deltar. Lykke til!
    Konkurranseperiode

    Konkurransen pågår i perioden 04.01.2016-31.03.2016, og gjennomføres av Pågen AS.
    Hvordan konkurrerer jeg?

    1. Svar på våre to spørsmål.

    2. Fyll inn dine kontaktdetaljer.

    3. Send inn.
    Hvem kan konkurrere?

    Konkurransen er åpen for personer som er fylt 18 år og bosatt Norge. Du må konkurrere i ditt eget navn.

    Ansatte ved Pågen AS og ansatte hos deltagende samarbeidspartnere, samt slektninger til disse personer kan ikke delta i konkurransen.
    Hva og hvordan vinner man?

    Hovedpremie: Moccamaster til en verdi av 2500 kroner.

    Ukepremie: To poser med Pågen Emma fullkorn skorper.

    Hovedpremien er en Moccamaster KBGC982 A0 til en verdi av 2500 kroner. Vi deler ut tre stk Moccamastere i løpet av konkurranseperioden. Modellen kan du velge i følgende farger: Pink, Red Metallic, Fresh Green, Royal Blue, Turkis, Grape, Yellow Pepper, Matt Black, Orange, Brick Red og Wildberry.

    Alle konkurransebidrag bedømmes av en jury bestående av representanter fra Pågen AS. Hver måned i konkurranseperioden kårer vi den beste teksten, og vedkommende som har skrevet den vinner en Moccamaster. I tillegg kårer vi en vinner hver uke som får to poser med Pågen Emma fullkorn skorper. Det er bare mulig å vinne en gang per husholdning.

    Vinnerne blir kontaktet på mail. Navnene blir også publisert på www.facebook.com/PagenNorge, og en fullstendig liste med vinnere presenteres på www.pagen.no/kampanjer når konkurransen er avsluttet og alle vinnerne har blitt kontaktet.

    Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig, og eventuell gevinstskatt betales av vinneren.
    Ansvar og håndtering av konkurransebidrag

    Pågen tar ikke ansvar for eventuelle tekniske problemer med konkurransen som skyldes deltagernes datautstyr, mobiltelefon, internettoppkobling eller tilsvarende. Vi anbefaler at du bruker en av de vanligste nettleserne, og en oppdatert nettleserversjon.

    Pågen AS er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Deltakeren selv er ansvarlig for at alle kontaktopplysningene er riktig. Teksten må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende.

    Pågen AS forbeholder seg retten til å ta bort eller redigere bidrag som strider mot disse reglene, og/eller kan oppfattes som støtende.
    Håndtering av personopplysninger

    All håndtering av personopplysninger skjer i henhold til norsk lov. De personopplysningene du oppgir vil Pågen AS bruke ved administrasjon av konkurransen. Opplysningene kommer ikke til å brukes i markedsføring.

    Du har rett til å be om informasjon fra Pågen AS om behandlingen av dine personopplysninger, samt kreve at feilaktige opplysninger rettes. For spørsmål som gjelder håndteringen av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger henviser vi til Pågen Konsumentforum.

    Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert av eller tilknyttet Facebook. Ingen av opplysningene du oppgir kommer til å brukes av Facebook. Bidrag med støtende innhold publiseres ikke, og blir heller ikke en del av konkurransen.
    Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

    Pågen AS eller andre parter som medvirker direkte eller indirekte i denne konkurransen er ikke ansvarlig for trykkfeil, eller utilsiktede misforståelser i forbindelse med konkurransen.


    .