Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: vinn samsung galaxy s4 mini

Yeaaaaaaaaaaaah! Konkurransene for å vinne den nye Samsung Galaxy S4 har startet!

Endelig noe spennende i vår Elektronikk kategori. Konkurranser for å vinne nye Galaxy S4 har kommet. Den har ennå ikke nådd butikkene, men med en bekreftet lanseringsdato noen modige konkurranse- arrangører er allerede klar til å gi deg den nye Samsung Galaxy SIV rett etter at den er tilgjengelig. Delta her

alternative_text


Det er fortsatt veldig populært å vinne en Samsung Galaxy S4. Her er en konkurranse av Samsung selv som du kan delta i. I tillegg Galaxyn kan du også vinne en trådløs høyttaler og det er et stort pluss, finner jeg. Spesielt nå om sommeren, er det veldig praktisk å bære. På piknik, sommerhuset, på stranden.

Oppgaven med å vinne? Hjelp Samsung å finne en sommarlåt til sin spilleliste. Du kan høre Get Lucky på konkurransesiden på Facebook som forslag, men kanskje du vet bedre enn sangen? Det er ivarjefall alt du trenger å gjøre for å delta, så ikke gå glipp av smarttelefonen her:
alternative_text


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S3

Succémobilen Samsung Galaxy S3 har en Super AMOLED-skärm som mäter 4 tum. Senaste versionen av Android (Jelly Bean) är Galaxys operating system. Motorn är en dubbelkärnig processor om 1GHz med 1 gigabyte i RAM-minne, samt 8 gigbyte i lagringsminne. Som externt minne kan man även utöver detta med att ansluta en microSD-kort på upp till 32 gigabyte om det behövs.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S4 / S IV

Få hendene på en Samsung Galaxy SIV før alle andre i disse konkurransene. S4 har en 5-tommers, 1080p Super HD AMOLED-skjerm dekket i Gorilla Glass 3 og er 0,31-inches tykke. Samsungs Galaxy S4 veier 4,6-gram, har en 13-megapiksel kamera på baksiden og et 2-megapiksel kamera foran. Kjør Android med Samsungs Android TouchWiz. S4 er i utgangspunktet mer, mer, mer av alt - spesifikasjoner og funksjoner. Delta i disse konkurranser om Galaxy S4 av Samsung.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S5

Samsung har lansert sin nye flaggskipmobile for smartphones, den nye S5. En ting som er forskjellig fra sin forgjenger Samsung Galaxy S4 er at den har fingersensor og har en større skjerm enn den forrige modellen i serien. Kameraet er oppgradert og batterilevetiden skal sikkert være 20 prosent lengre enn forgjengeren. Den vil være tilgjengelig i fargene svart, hvit, blå og gull. For de som er aktive, kan vi nevne at den er vanntett! Tror ikke du higer etter å være en av de første til å eie en Samsung Galaxy S5? Så delta i en av konkurransene her for din store sjanse.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S6 og S6 edge

Samsung har lansert sin nyeste flaggskip smartphone - Samsung Galaxy S6 og S6 edge. S6 edge har en bueformet glass skjerm som dekker tre sidene av telefonen, og vil gi nye muligheter. Samsung kaller dette en skjønnhet uten grenser! Andre nye S6 funksjoner er et eksklusivt design i metall, en ny oppdatert fingeravtrykkleser og et innebygd batteri som er ment å ha utestående liv og ultra rask lading. I motsetning til Galaxy S5, verken S6 eller S6 edge er vanntette - kanskje Samsung plan for å komme ut med en vanntett Galaxy S6 Aktive senere i år for folk som trenger denne spesielle funksjonen! Du kan få den nye S6 i sapphire black, white pearl og i platinum gold, alle med noen akzenter av farge i lineup som topaz blue eller emerald green. Lyst til å være en av de første til å få hendene på en splitter ny Galaxy S6? Da bør du ikke gå glipp av sjansen til å vinne en i konkurransene som er oppført her!


Konkurranser for å vinne gratis iPad

Å vinne en iPad er trolig en av de mest populære priser. De vet konkurranse arrangørene med så derfor er de svært mange iPad konkurranser å delta i. Prøv om du kan vinne den nyeste modellen iPad eller kanskje en iPad Mini i en av disse konkurransene.


Konkurranser for å vinne en smartphone

En smarttelefon er svært hendig å ha, fordi du kan gjøre så mye mer med det enn bare snakke i telefonen. Du kan sjekke e-posten, ta bilder og sende til venner, se filmer, laste ned praktiske apps og mer. Hvilken smartphone er best og hva er valget? Her er noen eksempler: Nexus 4 er den nye smarttelefonen fra Google. Du kan ha din favoritt Google Apps, har den et bilde Sphere kamera med cutting edge hardware, og du har tilgang til din favoritt underholdning på Google Play. Apples iPhone 5 er en favoritt for mange, den har en 4-tommers Retina-skjerm. Den har en A6-prosessor, noe som gjør den raskere enn forgjengeren. Batterilevetid bør også bli bedre, selv om det er både tynnere og lettere. Samsung Galaxy S4 er den nyeste på markedet, og Samsungs stolthet. Helt ny på markedet, spesiell oppmerksomhet. Nokia-fans elsker Nokia Lumia 920 best. Hvilken smartphone har du lyst til å vinne?


Konkurranser for å vinne smartphone

Samsung Galaxy S4, iPhone 5 og 5s, Sony Experia Z1, HTC One, ja, listen kan bli lang hvis du ønsker å liste opp alle smartphones tilgjengelige. Nesten hver eneste person har eller ønsker en smartphone i dag. Kanskje du har en, men vil gjerne ha en av de nyeste modellene er tilgjengelige i markedet? Det er ofte forskjellige konkurranser hvor du kan vinne en smarttelefon, og alle disse konkurransene lister vi her.


  Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. I sine konkurranser kan du vinne 5 iPhone, Samsung Galaxy og mer.

  www.facebook.com/heliosno - Helios er en norsk merkevare med et bredt utvalg av økologiske- og biodynamiske produkter. Vinn flotte økologiske matgaver og vinn iPad Mini sammen med med velsmakende å spise.

   Test en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV og behold den etterpå Kunne du tenke deg en av de nyeste TVene på markedet uten at det koster deg en krone? Nå har du muligheten! Du kan nemlig teste en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV, fortelle oss om opplevelsen av den og så er TVen din etterpå. Skynd deg med å søke om å bli vår neste produkttester, og se om du blir den heldige TV tester

   Vinn to billetter til eksklusiv minifestival En festaften for norsk musikk! 16. februar 2016 spiller Vamp, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland en meget eksklusiv minifestival for spesielt inviterte gjester på en intim scene i Oslo.

   Vinn billetter til eksklusiv minifestival med Vamp, Nordstoga og Bratland En festaften for norsk musikk! 16. februar 2016 spiller Vamp, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland en meget eksklusiv minifestival for spesielt inviterte gjester på John Dee i Oslo. Vinn to billetter.

   Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge Samsung har lansert en splitter ny mobiltelefon, og nå kan den bli din. Du kan nemlig bli den heldige som får lov til å teste en Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge. Du skal bare fortelle oss om bruken av den, så får du lov til å beholde den etterpå, uten at det kommer til å koste deg en krone.

   Vinn en Samsung Gear S3 klokke Vinn 5000 kr. til en Samsung Gear S3 klokke

   Vinn Samsung Galaxy S7 Vinn en Samsung Galaxy S7 - 32GB

   Test den nye kjempeflotte Samsung Galaxy S8, den er DIN etterpå Akkurat nå mangler vi 5 testpersoner til at teste den nye Samsung Galaxy S8, og du kan bli en av dem. Du skal bare svare på noen spørsmål for å søke. Enkelt og greit.   Test en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV og behold den etterpå
   Elektronikk

   Test en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV og behold den etterpå

   Verdi:   25.000 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig
   Test den splitter nye Samsung ATIV book 9 Spin og behold den
   Elektronikk

   Test den splitter nye Samsung ATIV book 9 Spin og behold den

   Verdi:   10.000 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig
   Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge
   Elektronikk

   Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge

   Verdi:   10.000 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig
   Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge
   Elektronikk

   Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge

   Verdi:   10.000 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig
   Vinn Samsung Galaxy S7 Edge
   Elektronikk

   Vinn Samsung Galaxy S7 Edge

   Verdi:   7.500 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig
   Vinn Samsung Galaxy S7 Edge
   Elektronikk

   Vinn Samsung Galaxy S7 Edge

   Verdi:   7.500 kr   (1 pris)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig   .