Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: vinn royal canin gavekort

Konkurranse for alle jentene - Yves Rocher feirer jubileum (20 år i Norge) og har nå en konkurranse hvor du kann vinne gavekort hver uke. Oppgaven er å velge din leppestift favorittnyanse som "avslorer ditt indre jeg'. Jeg lurer på hva mitt indre forteller meg hvis jeg velger Korall, hm .... Du kan konkurrere ved å klikke på leppestift:

alternative_text


... gg her er en annen konkurranse hovedsakelig for jenter - Design din kjole og vinn gavekort verdt 5. 000 kr å handle for i Ellos. Her kan du la fantasien flyte: oppgaven er å sette sammen stilige antrekk med en topp, belte, kjole etc. Du kan velge mellom flere modeller og farger, og gi din kreasjon et navn:

Vinn_gavekort_ellos


Gavekort Konkurranser

Her kan du vinne gavekort til butikker, nettbutikker, etc. Hvis du vil ha et spesiellt gavekort for slike klær så er det best å også sjekke ut den aktuelle kategorien der det kan også bli oppført.


Bøker og Blader Konkurranser

I denne kategorien kan du vinne bøker, paperbacks, spennende romaner og andre romaner og blader for barn og voksne. Vi viser også konkurranser hvor du kan vinne abonnement, gavekort til bokhandlere og avisutgivere. Klart det er hyggelig å være i stand til å fylle bokhyllen hjemme i lese hjørnet! Noen ganger dukker det opp konkurranser hvor deltakerne kan skrive en novelle, artikkel, etc. for å vinne gode priser.


Elektronikk Konkurranser

I den svært populære kategorien Elektronikk viser vi konkurranser med premier som iPad, iPhone, iPod, TV, mobiltelefoner, kameraer og mer. Også Nintendo, videospill, Playstation og en bærbar PC kan bli funnet her. Gavekort av elektroniske produkter er også vanlig, så begynte umiddelbart å lete etter det du alltid har ønsket!


Film og Musikk Konkurranser

Her kan du finne mange konkurranser som har å gjøre med film og musikk. Det er konkurranser hvor du kan vinne kinobilletter, billetter till konserter, DVD-er, filmer på Blu-ray, CD og gavekort til kinoer og teatre. Kanskje er din favoritt på listen?


Klær Konkurranser

Liker du klær og vesker, er dette kategorien for deg! Her er premier som stilige vesker, sko, skjorter, bukser og alt annet som har tilknytning til garderoben din. Du kan vinne en forhåndsvalgt klær i din størrelse, eller et gavekort til klesbutikker, slik at du kan velge vad du vil!


Penger Konkurranser

Vinn penger: Her er din sjanse til å vinne penger. Det er enten pengepremier eller lodder av forskjellige typer, f.eks skrapelodder som gir deg sjansen til å vinne et virkelig anstendig beløp! Flaxlodd er en annen form for lotteri som også er populært som premie. Å konkurrere om penger er veldig populært og det er ikke rart. Gratis penger i premie direkte satt inn på bankkontoen uten å ha gjort veldig mye ønsker alle. Du kan vinne kontantbeløpet til din nye bil, penger for husleie eller penger for en luksuriøs ferie. Det beste med å vinne penger er at du kan bestemme selv hva du skal bruke pengene til. Som et alternativ kan du også se i Gavekort eller direkte i din favoritt kategori, der det er konkurranser med gavekort til forskjellige butikker.


Konkurranser for å vinne spa

Klart det er hyggelig å bli bortskjemt med en spa-opplevelse! Du føler deg nesten som et nytt menneske etter å få ha slappe av med ulike spa-produkter. Hos oss kan du vinne en spa-tur, spa hudpleieprodukter, spa gavekort og mye mer. Bare gå videre og nyt!


Konkurranser for å vinne kjøkken

Er kjøkkenet ditt litt gammel og utdatert, og du vil gjerne ha et ny? Her er konkurranser hvor du kan vinne nytt kjøkken, gavekort til møbler, kjøkkenutstyr og mye mer som kan være nødvendig for å gran opp kjøkkenet.


Konkurranser for å vinne musikk

Du kan konkurrere om musikk av ulike former, inkludert du kan vinne CDer, konsertbilletter, musikalske billetter og teaterforestillinger. Noen ganger loddet gratis festivalbilletter, som signerte CD-bokser for noen kjente artist. Hvis du vinner et gavekort på en online musikkbutikk kan du velge selv hva som passer din smak i musikk.


   I Coop, kan du kjøpe alt til middag og alt annet også, har Coop ofte konkurranser hvor du kan vinne gavekort på Coop.

   Hvis du er ute etter et hotellrom eller flybilletter på internett sjansene er ganske høy at du ser på Expedia nettstedet. Noen ganger har Expedia konkurranser hvor du kan vinne gavekort og reise.

    www.bokklubben.no Bokklubben er en nettbokhandel som ikke bare har bøker. Du kan finne mange forskjellige tilbehør som klokker og smykker eller praktiske ting til kjøkkenet. De har leker for barna og både lydbøker og e-bøker. Noen ganger har de konkurranser hvor du kan vinne gavekort for bøker. Se direkte inn i Bokklubben her.

     www.bangerhead.no Alt for skjønnheten kan bli funnet på Bangerhead, som du godt kan bestille online. Kosmetikk, hårpleie, hudpleie, parfymer, og mer, ofte til reduserte priser og eksklusive tilbud. Du samler bonuspoeng på alt du kjøper og får gratis frakt over 500 kr. De har regelmessig konkurranser på nettet der du kan vinne gavekort på sminke og mer. Se nettsiden til Bangerhead og gode tilbud her.

      www.mpx.no MPX.NO Elektromarked. Her kan du finne alt du trenger i kategoriene PC og nettbrett, datautstyr, lyd og bilde, telefoni, foto go video, spill og konsoll, hjem og fritid. De har ofte redusert prisene og de finnes en produktguide for å hjelpe deg å velge riktig produkt for deg. Hver uke har de en konkurranse på Facebook som heter Ukens Venn, hvor du kan vinne gavekort 500 kr som kan brukes på mpx.no. Se MPX hjemmeside her.


       Vinn reisegavekort fra Apollo til en verdi av 10.000 kr Knorr har gjemt 10 reisegavekort på 10.000 kr, i tilfeldige Knorr suppeposer.

       Vinn gavekort på 1.000 kroner Meld deg på nyhetsbrev og bli automatisk med i trekningen av Platekompaniets gavekort.

       Vinn reisegavekort verdi 5.000 kr Instagramkonkurranse – vinn et reisegavekort

       Vinn reisegavekort fra Apollo til en verdi av 10.000 NOK Premie: 10 premiebevis på reisegavekort fra Apollo til en verdi av 10.000 NOK per stk er gjemt i 10 tilfeldige tørre suppeposer fra Knorr.

       Vinn gavekort på 1.000 kr til Platekompaniet Meld deg på nyhetsbrev og bli automatisk med i trekningen av Platekompaniets gavekort.

       Vinn valgfri Kitchen Aid og stort påskeegg 1. premie KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin, 2. premien er et stort påskeegg fylt med masse sunn snacks og et gavekort på 1000 kroner fra KIWI, mens 3.-5. plassen vil få et gavekort på 500 kroner hver fra KIWI.

       Vinn et gavekort på 100.000 kr Hva vil du bruke ekstra penger på? Vinn et gavekort på 100.000 kr.
       .