Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: vinn smartphone

Konkurranser for å vinne en smartphone

En smarttelefon er svært hendig å ha, fordi du kan gjøre så mye mer med det enn bare snakke i telefonen. Du kan sjekke e-posten, ta bilder og sende til venner, se filmer, laste ned praktiske apps og mer. Hvilken smartphone er best og hva er valget? Her er noen eksempler: Nexus 4 er den nye smarttelefonen fra Google. Du kan ha din favoritt Google Apps, har den et bilde Sphere kamera med cutting edge hardware, og du har tilgang til din favoritt underholdning på Google Play. Apples iPhone 5 er en favoritt for mange, den har en 4-tommers Retina-skjerm. Den har en A6-prosessor, noe som gjør den raskere enn forgjengeren. Batterilevetid bør også bli bedre, selv om det er både tynnere og lettere. Samsung Galaxy S4 er den nyeste på markedet, og Samsungs stolthet. Helt ny på markedet, spesiell oppmerksomhet. Nokia-fans elsker Nokia Lumia 920 best. Hvilken smartphone har du lyst til å vinne?


Konkurranser for å vinne smartphone

Samsung Galaxy S4, iPhone 5 og 5s, Sony Experia Z1, HTC One, ja, listen kan bli lang hvis du ønsker å liste opp alle smartphones tilgjengelige. Nesten hver eneste person har eller ønsker en smartphone i dag. Kanskje du har en, men vil gjerne ha en av de nyeste modellene er tilgjengelige i markedet? Det er ofte forskjellige konkurranser hvor du kan vinne en smarttelefon, og alle disse konkurransene lister vi her.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S6 og S6 edge

Samsung har lansert sin nyeste flaggskip smartphone - Samsung Galaxy S6 og S6 edge. S6 edge har en bueformet glass skjerm som dekker tre sidene av telefonen, og vil gi nye muligheter. Samsung kaller dette en skjønnhet uten grenser! Andre nye S6 funksjoner er et eksklusivt design i metall, en ny oppdatert fingeravtrykkleser og et innebygd batteri som er ment å ha utestående liv og ultra rask lading. I motsetning til Galaxy S5, verken S6 eller S6 edge er vanntette - kanskje Samsung plan for å komme ut med en vanntett Galaxy S6 Aktive senere i år for folk som trenger denne spesielle funksjonen! Du kan få den nye S6 i sapphire black, white pearl og i platinum gold, alle med noen akzenter av farge i lineup som topaz blue eller emerald green. Lyst til å være en av de første til å få hendene på en splitter ny Galaxy S6? Da bør du ikke gå glipp av sjansen til å vinne en i konkurransene som er oppført her!


Vinn en LG G4 mobiltelefon Vinn en smartphone.

Vinn Samsung Galaxy S7 Edge Vinn ny smartphone

Vinn en iPhone 7 Splitterny smartphone kanskje?
.