Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: Robbie Williams Stavanger billetter

I den siste blogg skrev jeg om skrik - dette er en annen konkurranse der jeg antar det vil være mye skrik (av glede!) av vinneren til billetter til One Direction. Og konserten i seg selv er det vel tusenvis av jenter skrikende før, under og etter den søte lille gutten bandet vises på scenen .... Er du en av dem som ønsker å se 1D i Oslo, konkurrerer her:

alternative_text


For alle som liker å gå på konserter, er det verdt å se konkurransene i 'Film og Musikk' fordi akkurat nå er det flere forskjellige konkurranser hvor du kan vinne billetter til konserter. Det skal være noe for de flestes smak, faktisk. Beyonce eller Robbie Williams? Kiss eller Black Sabbath? Bon Jovi eller Fleetwood Mac? Eller ønsker du kanskje å se Justin Bieber eller gå til Malmö for å oppleve Eurovision Song Contest?
Ta en titt her: vinn musikk

alternative_text


En helg i nabolandet kanskje? Visit Sweden har en månedlig konkurranse hvor du kan vinne storbyturer, er denne måneden kystbyen Gøteborg som er prisen. Hvis du vinner denne Gøteborgspakken for 2 personer få du overnattning i dobbeltrom med frokostbuffé, tog med SJ fra Oslo til Gøteborg, GøteborgsPasset med gratis innganger, shoppingtilbud m.m. Oh ja, for ikke å glemme billetter til Liseberg, som er et høydepunkt i Gøteborg.
alternative_text
Hva bør du gjøre for å vinne? Registrer deg og del din drømmehelg eller ditt beste tips fra en av de tre storbyene Stockholm, Gøteborg og Malmø. Hvis sent andre stemme meste på ditt bidrag, vinner du storbyopplevelse. Vinn Gøteborg weekend


Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en kjent svensk DJ og musikkprodusent. Han er kjent ikke bare i Sverige, men har også vært oppført blant verdens beste topp disc jockeys.

Korriger meg hvis jeg tar feil, men jeg tror han gjør mest house musikk, og hvis du liker det, har du nå sjansen til å vinne VIP-billetter for hans opptreden på Ibiza. Du vil også få sjansen til å møte ham backstage. Prisen inkluderer foruten billetter fly og hotell for en helg i Ibiza, og du selv få penger til å kjøpe konsertplagg.

Det eneste kravet for å delta er å registrere deg for nyhetsbrevet ved Ralph Lauren, som står for konkurransen. Konkurransen er bare på frem til juli 16 så skynd til Avicii konkurransen her:
alternative_text


Er han en smør sanger, ja. Synger han de fleste sangene i stil med Frank Sinatra og lignende, ja. Liker din mor ham, sannsynligvis. Men uansett! Hvem smelter ikke av hans varme, glatte stemme;) Jeg ville i alle fall være i stand til å lytte til ham i timevis og så jeg ville elske å gå til konserten hans i begynnelsen av neste år. Han kommer fra Canada, og hans musikk er beskrevet som pop med elementer av jazz.

Du ønsker også å bli med? Ja, då har du muligheten til å vinne billetter til Michael Bublé konsert i Oslo 2014! Det er faktisk VIP-billetter du kan vinne. Dette betyr at det er ikke bare konsertbilletter du kan få uten engang en overnatting på femstjerners hotell, limousine henting og VIP-fest etter konserten med fri bar. Ikke dårlig! Jeg lurer på om han er med på etterfesten ....

It's a beautiful day...na...na...na....
alternative_text


Film og Musikk Konkurranser

Her kan du finne mange konkurranser som har å gjøre med film og musikk. Det er konkurranser hvor du kan vinne kinobilletter, billetter till konserter, DVD-er, filmer på Blu-ray, CD og gavekort til kinoer og teatre. Kanskje er din favoritt på listen?


Sport og Fritid Konkurranser

I denne kategorien finner du premier som en sykkel, gym medlemskap på et treningsstudio, sportsartikler eller billetter til idrettsarrangementer. Noen ganger har du sjansen til å vinne ting som passer din hobby.


Konkurranser for å vinne Justin Bieber billetter

Er du Justin Bieber fan eller kjenner noen som er? Så kanskje du ønsker å vinne billetter til Justin Bieber konsert eller til og med vinne et møte med Justin Bieber? Vi har samlet alle konkurranser for Justin Bieber her.


Konkurranser for å vinne kinobilletter

Er det ikke fint å gå på kino, og enda mer moro hvis du vinner billetter gratis!


Konkurranser for å vinne billetter

Hos KonkurranseSentralen kan du vinne billetter til konserter, musikaler og popshower. Konkurrere om kinobilljetter eller opptak billetter til interessante utstillinger. Andre populære billetter for å vinne er teaterbilletter eller gratis billetter til moteshow og matmarkeder.


Konkurranser for å vinne musikk

Du kan konkurrere om musikk av ulike former, inkludert du kan vinne CDer, konsertbilletter, musikalske billetter og teaterforestillinger. Noen ganger loddet gratis festivalbilletter, som signerte CD-bokser for noen kjente artist. Hvis du vinner et gavekort på en online musikkbutikk kan du velge selv hva som passer din smak i musikk.


Konkurranser for å vinne One Direction billetter

Ønsker du å se One Direction i konsert? Vi fører de konkurranser der du kan vinne konsertbilletter og alt annet relatert til den populære gruppen One Direction.


Selge bøker online. Har ofte konkurranser hvor du kan vinne turer, bøker og billetter til show.

  Nettsted for tilbudsannonser. Du kan finne alt fra mobiltelefoner til leker. Har hatt flere konkurranser hvor du kan vinne billetter til One Direction eller Justin Bieber.

   Bookingbyrå og konsertpromoter. Vinn konsertbilletter og billetter til andre arrangementer.

    Med Stena Line kan du reise med ferje til Danmark, Tyskland og Polen. Opplev flotte strender, spennende byer, mat og drikke. Du kan ta med bilen, er det mange aktiviteter for barn om bord slik at turen er aldri kjedelig. Med StenaBussen kan godt ta deg til ferge fra ulike lokaliteter. Mange forestillinger venter deg på båten. Skynd deg å sjekke ut Stena Line for gode tilbud. www.stenaline.no.

    Noen ganger arrangerer Stena Line konkurranser hvor du kan vinne Stena Line turer, billetter og mange andre ting.


    Vinn flybilletter til sommerferien Vinn dine flybilletter till sommerferien.

    Vinn konserttur til Amsterdam og se Sivert Høyem Fly, hotell og konsertbilletter er inkludert i premien.

    Vinn billetter til eksklusiv minifestival med Vamp, Nordstoga og Bratland En festaften for norsk musikk! 16. februar 2016 spiller Vamp, Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland en meget eksklusiv minifestival for spesielt inviterte gjester på John Dee i Oslo. Vinn to billetter.

    Vinn billetter til Justin Bieber Vin 2 av 6 billetter til Justin Biebers to konserter i Oslo den 23. og 24. september 2016.

    Vinn en tur til OL i Rio for 2 personer Premien inkluderer flyreise, hotellopphold og billetter till Olympic Stadium.

    Vinn et opphold i en av Norges familieparker Lag ditt eget kreative og morsomme smørbrød og vær med i trekningen om et opphold for hele familien i en av Norges familieparker. Premien inkluderer; overnatting, inngangsbilletter og en middag for hele familien.

    Vinn fine reisepremier hver dag i julikalender Bak hver luke i hele juli skjuler det seg flotte reisepremier som for eksempel flybilletter til Østen, weekendopphold på Vestlia Resort, reisegavekort fra Apollo, fine kofferter og masse fine overraskelser

    Vinn konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo Kjøp én eller flere av de syv nye vinyl-reutgivelsene av The Cure og vær med i trekningen av 2 konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo Spektrum, 11. Oktober.

    Vinn konsertbilletter til Hellbillies i Oslo Forhåndsbestill Hellbillies’ nye album «Søvnlaus» og vær med i trekningen av 2 konsertbilletter til Hellbillies i Oslo Spektrum, 26. November.
    .