Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: hunger games catching fire vinn

Mercedes-Benz Norge gir deg sjansen til å teste sin nye Mercedes-Benz CLA i en hel uke. På bildene, er bilen nesten alltid grå, som jeg personlig synes er litt trist, men jeg har sett at det er også i en nydelig tøft rød (eller svart og hvit). Hvis jeg vinner, vil jeg definitivt be om en rød hvis det er mulig, så jeg ser virkelig sportslig ut! Jeg har lest kommentarer att Mercedes' nykommer CLA ser ut som en million, men koster bare litt over 300.000 kroner. Ivarjefall CLA har absolutt utseendet med seg, en ekte skjønnhet.

Selv om man ikke kommer til å velge sin egen farge, ville det være flott å vinne Mercedes-Benz for en uke, ikke sant? Du har fire dager igjen å delta i konkurransen:

alternative_text


Vinn en tur til LA med LA LA Land og Hotels.com Fly, privat transport på flyplass, og fire netter på et 4-stjerners hotell for to personer er inkludert. I tillegg får du billetter til Catalina Jazz Club.

Vinn hårpleieprodukter fra Björn Axén Delta og svar riktig, og du blir vinner av fire fantastiske produkter som passer til grovt og tørt hår, men kan også brukes av deg med normalt, og tørt hår.

Vinn en drømmetur til New York Bli med i trekningen vår for å få sjansen til å vinne en ferie for to i New York med flyreise og fire netter på PUBLIC by Ian Schrager et 4-stjerners hotell!Vinn en Alpereise for 4 personer
Konkurranseperiode

Kampanjen pågår i perioden 25.01.2016 – 20.03.2016, og gjennomføres av Pågen AS.
Hvordan konkurrerer jeg?

Svar på spørsmålet på kampanjesiden og skriv en motivering. Fyll inn dine kontaktopplysninger. Du kan sende inn flere bidrag i konkurransen.
Hvem kan konkurrere?

Konkurransen er åpen for personer som er fylt 18 år og bosatt Norge. Du må konkurrere i ditt eget navn.

Ansatte ved Pågen AS og ansatte hos deltagende samarbeidspartnere, samt slektninger til disse personer kan ikke delta i konkurransen.
Hva vinner man?

Hovedpremie: 1 skireise til Alpene for 4 personer. Vinneren får et gavekort fra Ticket verdi 40 000 kroner. Gavekortet er gyldig i to år. Vinneren av skireisen kåres og kontaktes 21.03.2016.
Ukepremier: Gifflar Snow surfer, verdi 299 kroner. Den er lett å bære og har fire håndtak til å holde seg i. De fem ukevinnerne hver uke kåres og kontaktes hver mandag under konkurranseperioden.


Hvordan kåres vinnerne?

Om vi ikke får kontakt med deg innen to uker etter at konkurransen er ferdi eller om det skulle vise seg at du ikke oppfyller konkurransevilkårene, så vil din gevinst forfalle og en annen vinner utses. Juryens beslutning kan ikke etterprøves.

Alle konkurransebidrag bedømmes av en jury bestående av representanter fra Pågen AS. Det er bare mulig å vinne en gang per husholdning.

Vinnerne blir kontaktet på mail. Navnene blir også publisert på www.facebook.com/pagengifflar.no, og en fullstendig liste med vinnere presenteres på www.pagen.no/kampanjer når konkurransen er avsluttet og alle vinnerne har blitt kontaktet.

Premien kan ikke løses inn mot kontanter, byttes inn mot andre produkter eller overlates til noen andre. Premien er personlig og eventuell gevinstskatt betales av vinneren.
Ansvar og håndtering av konkurransebidrag

Pågen tar ikke ansvar for eventuelle tekniske problemer med konkurransen som skyldes deltagernes datautstyr, mobiltelefon, internettoppkobling eller tilsvarende. Vi anbefaler at du bruker en av de vanligste nettleserne, og en oppdatert nettleserversjon.

Pågen AS er ikke ansvarlig for innsendte konkurransebidrag. Deltakeren selv er ansvarlig for at alle kontaktopplysningene er riktig. Teksten må ikke være ærekrenkende, rasistisk eller på annen måte støtende. Pågen AS forbeholder seg retten til å ta bort eller redigere bidrag som strider mot disse reglene, og/eller kan oppfattes som støtende.

I tilfelle tvist over regler, oppførsel, resultat og andre ærend i relasjon til konkurransen kommer Pågen sin beslutning til å være endelig og det vil ikke bli startet noe korrespondanse eller diskusjon.

Gjennom å delta i konkurransen garanterer du at du oppfyller konkurransevilkårene. Pågen forbeholder seg retten til å diskvalifisere bidrag som ikke oppfyller konkurransevilkårene. Juryens beslutning kan ikke etterprøves.
Håndtering av personopplysninger

All håndtering av personopplysninger skjer i henhold til norsk lov. De personopplysningene du oppgir vil Pågen AS bruke ved administrasjon av konkurransen. Opplysningene kommer ikke til å brukes i markedsføring.

Du har rett til å be om informasjon fra Pågen AS om behandlingen av dine personopplysninger, samt kreve at feilaktige opplysninger rettes. For spørsmål som gjelder håndteringen av personopplysninger eller endring av feilaktige opplysninger henviser vi til Pågen Konsumentforum.

Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert av eller tilknyttet Facebook. Ingen av opplysningene du oppgir kommer til å brukes av Facebook. Bidrag med støtende innhold publiseres ikke, og blir heller ikke en del av konkurransen.
Trykkfeil og utilsiktede misforståelser

Pågen AS eller andre parter som medvirker direkte eller indirekte i denne konkurransen er ikke ansvarlig for trykkfeil, eller utilsiktede misforståelser i forbindelse med konkurransen.
Kontakt

Ved eventuelle spørsmål kan du ta kontakt med oss på www.facebook.com/pagengifflar.no

Følg oss på www.facebook.com/pagengifflar.no

Vinn en flott bunad

1. Generelt

1.1 Mondelēz Norge AS (”Mondelēz”), Johan Throne Holsts plass 1 , P.O. Box 6658 Rodeløkka, NO-0502, Oslo, er arrangør av konkurransen der hovedpremiene er en bunad begrenset oppad til 40.000,- levert av Norges Husflidslag.

1.2 Kampanjeperioden er fra 1. januar 2016 til 15. mars 2016.

1.3 Alle som har fylt 18 år og som er bosatt i Norge kan vinne premien.

1.4 Ansatte i Mondelēz kan ikke vinne premien.
2. Deltakelse

2.1 Du deltar ved kjøp av et av produktene som er med i konkurransen. Produktene som er en del av konkurransen er tydelig merket med kampanjebudskapet, og gjelder disse fire sjokoladeplatene: Freia Melkesjokolade 200 gram, Freia Melkesjokolade Walters Mandler 200 gram, Freia Melkesjokolade Helnøtt 200 gram og Freia Melkesjokolade Fruktnøtt 200 gram.

Konkurransen er avgrenset til kampanjeperioden, som er fra 1. januar 2016 til 15. mars 2016.

Når man finner en av sjokoladeplatene med ”kulyden” vil man umiddelbart vite om man har vunnet en av de totalt 8 premiene levert av Mondelēz og Norges Husflidslag. Premiene må tas imot som tildelt og kan ikke heves i kontanter eller overdras andre. Bestilling av bunad må gjennomføres før 1. oktober 2016.

2.3 Vinneren må ved funn av en sjokoladeplate med kulyden kontakte Mondelēz per telefon eller e-post for å registrere seg som vinner. Vinnerne må oppgi fullt navn og adresse når de registrerer seg som vinnere, samt sende inn originalpakningen per post for å verifisere at de har vunnet. Eventuelle utlegg for forsendelse av originalpakningen vil bli dekket av Mondelēz.

Kontaktinformasjon:
Brand Manager Chocolate Tablets, Lauriane Dutruel
e-post: [email protected]
Mobile: +47 40 91 02 55

Om en vinner ikke kontakter Mondelēz innen en uke fra endt kampanjeperiode, så vil ikke premien være gjeldende.

2.4 Hver sjokolade er å anse som et potensielt ”vinnerlodd”, og du kan selvfølgelig kjøpe så mange sjokolader du ønsker for å øke dine vinnersjanser. Plasseringen av ”vinnerloddene” er tilfeldig og ikke sporbar.
3. Hovedpremiene

3.1 Hovedpremiene er en valgfri bunad begrenset oppad til 40.000 NOK, og er ikke inkludert bunadssølv eller annet bunadstilbehør. Bunaden blir sydd av fagfolk i Norge, og kvalitetssikret av Norges Husflidslag.

Det finnes et stort mangfold av drakter som betegnes som bunad i Norge, og du får mulighet til veiledning med norske spesialister og fagfolk for å finne bunaden som er riktig for deg. Utvelgelse av bunad må koordineres direkte med Norges Husflidslag og bestilles innen 1. oktober 2016.

Mondelēz dekker produksjon av bunad innenfor gitte verdi, men dekker ikke transport eller overnatting for vinnerne i forbindelse med produksjon eller innhenting av premien. Norges Husflidslag vil være behjelpelige med å finne nærmeste mulige butikk eller systue som har den bunaden som velges.

3.2 Vinnerne må selv stå for reisekostnader t/r bosted og valgte butikk eller systue. Parkering er ikke dekket. Mat- og lommepenger dekkes ikke. Hovedpremien vil være skattepliktig. Mondelēz vil innberette premien til skattemyndighetene og betale skatten som premien utløser.

3.3 Premien må tas imot som tildelt og kan ikke byttes i annen premie. Premien er personlig, og kan ikke overføres til andre. Etter bestilling av bunad kan denne ikke endres. Ved eventuell reklamasjon av ferdig bunad må dette rettes direkte til Norsk Husflidslag og ikke Mondelēz.
4. Andre forhold

Vinnerne vil kunne annonseres på freiamelkesjokolade.no, og/eller på Facebook-sidene til Freia og Freia Melkesjokolade, og deltakelse forutsetter samtykke til dette. Navn (fornavn), bosted (by) og eventuelt bilde av vinnerne kan i denne sammenheng bli brukt i markedsføring av Freia Melkesjokolade. Mottakelse av premien forutsetter at vinnerne samtykker til dette.
5. Personopplysninger og kontakt

Personopplysninger som oppgis vil kun bli benyttet for administrering av premieutdelingen og vil deretter bli slettet. Opplysninger om vinnerens navn og bosted (by) vil være tilgjengelig hos Mondelēz Norge AS for de som måtte ha spørsmål vedrørende resultater av konkurransen. Du kan kreve informasjon fra Mondelēz Norge AS i forbindelse med behandling av dine personopplysninger, samt kreve at uriktige opplysninger blir korrigert. Spørsmål vedrørende håndtering av personopplysninger, krav om korrigering av uriktige opplysninger og informasjon om resultatet av konkurransen, rettes til Mondelēz forbrukerservice tlf.: 21 53 08 57.


.