Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: what does the fox say vinn t-skjorte

Det var utrolig hva denne sangen har blitt populært på Youtube! Den har hatt et stort antall visninger, over hundre millioner. Tror du denne sangen og videoen vil bli Norge svar på Gangnam style?

Veldig morsomt for den norske musikkverdenen å få litt (eller mye!) Internasjonal oppmerksomhet. Selv om det kanskje er en mer komisk hit, fengende er den i alle fall. Etter å ha sett videoen en gang hørte jeg 'what does the fox say?' i hodet mitt hele dagen. Lese at brødrene Ylvis allerede reist litt rundt i verden for intervjuer og talk shows. Nå bli folk mer nysgjerrig på Norge!

Her er en konkurranse hvor du kan vinne What does the fox say t-skjorte. Alt du trenger å gjøre for å delta er å like facebook side. alternative_text


Vinn en fantastisk ferie i Irland for to. Tourism Ireland har en flott konkurranse akkurat nå som jeg må bare fortelle deg om. Prisene, en tur til Irland, er veldig hyggelig, selvfølgelig, og for å delta er veldig morsomt også.

Hvordan gjør du? Vel, du ska skape en fantastisk 'float' som du gjør gjennom bruk av morsomme detaljer og figurer fra en online app (sidene tar litt tid å åpne, men det er verdt det). Din float kan deretter bli med i The Fantastic St. Patrick's Parade, som du kan se på en gang, og deretter få dine venner til å like den. De 20 floats med flest liker er de som kommer i den endelige trekningen. Du kan se de floats som allerede er gjort av andre mennesker for å få noen ideer om hva du kan gjøre.

Sidene er veldig godt laget og ser innbydende, syner jeg, og det er en fin avveksling fra den vanlige 'motivere' konkurranse, definitivt! Konkurransen er koblet til Facebook, men hvis du ikke er på Facebook kan du bli med uansett, bare følg linken. Konkurransen er på engelsk, men det er ikke i det hele tatt komplisert Vinn Irland ferie

Jeg kan stolt presentere min float, vis meg hvis du kan gjøre det bedre!
alternative_text


Konkurranser for å vinne USA reise

Reiser til USA er populære. Når vi viser konkurranser for å vinne en tur til New York er det alltid et stort antall deltakere, så man mistenker at en tur til The Big Apple tiltrekker mange. Det er også mye å gjøre og se i New York City. Statue of Liberty, shopping på Bloomingdale, rusle rundt Manhattan, besøke Times Square, Central Park og Chinatown.
Å vinne en tur til Florida er også en vakker ting. Det er ventet mye sol og hvite sandstrender, naturupplevleser, sumper (amerikansk mangrove) og nasjonalparker. Du kan besøke den legendariske Walt Disney World og besøke Mikke og hele gjengen, barna vil bli velsignet. Sea World i Orlando er et annet høydepunkt for både voksne og barn., parken er kjent for å ha show med delfiner, spekkhuggere og sjøløver.
Los Angeles, Hollywood, California er andre reisemål som dukker opp som den første premien. Betale en amerikansk turen selv kan grave ganske dypt hull i lommeboken din, så sjekk ut våre USA konkurranser her hvis du kan vinne en tur til USA gratis.


   Anders And, Mickey Mouse og Bambi er klassikere, men det er mange nye karakterer som Rapunzel og Pirates of the Caribbean også tilhører Disney-konsernet. Disney organiserer flere konkurranser som passer for barn.

    Vinn en ny vinterjakke fra The North Face Kan du tenke deg en ny vinterjakke fra The North Face? Nå har du sjansen til å få en, uten at det koster deg en krone. Nå har du nemlig mulighet til å bli en av testpersonene som skal teste produkter fra The North Face, og du får lov til å beholde dem etterpå!

    Vinn festivalpass til Øya 15. april slipper PJ Harvey The Hope Six Demolition Project. Alle som forhåndsbestiller det nye albumet på CD eller vinyl senest 14. april blir automatisk med i trekningen av to ukespass til Øyafestivalen 2016.

    Vinn gavepakker verdi 1.500 kr i påske quiz Klarer du å gjette eggsakt hvor mange egg Thelma har i glasset sitt? Dersom du gjetter riktig er du med i trekningen av 5 superfine gavepakker á 1500 kr.

    Vinn Fox godt fra Malaco Hvor mange FOX er det i skålen?

    Vinn konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo Kjøp én eller flere av de syv nye vinyl-reutgivelsene av The Cure og vær med i trekningen av 2 konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo Spektrum, 11. Oktober.

    Vinn julekalender fra Body Shop VINN ÅRETS JULEKALENDER FRA THE BODY SHOP.

    Vinn en tur på første klasse til New York Vinn en reise till The Big Apple.    Vinn en ny vinterjakke fra The North Face
    Klær

    Vinn en ny vinterjakke fra The North Face

    Verdi:   3.000 kr   (1 pris)
    Koste:   gratis
    MERK allerede ferdig
    Vinn Fox godt fra Malaco
    Mat og Konfekter

    Vinn Fox godt fra Malaco

    Verdi:   100 kr   (2 priser)
    Koste:   gratis
    MERK allerede ferdig
    Vinn konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo
    Film og Musikk

    Vinn konsertbilletter til The Cure-konserten i Oslo

    Verdi:   3.000 kr   (3 priser)
    Koste:   The Cure vinyl
    MERK allerede ferdig    .