Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: julekonkurranser 2013

På søndag er det endelig tid for å åpne den første luken til adventskalenderen, yuippi. Men hva, eller hvilken kalendere bør du velge, det er så mange. Den nesten umulig å delta på alle så det beste er å finne noen du er interessert i, og deretter kjøre med dem opp til jul. Dette krever litt commitment til disse julekalendere: det vil bli svart på spørsmål hver dag. Noen ganger kan du åpne luker som en tradisjonell julekalendere selv om du gjør det på nettet, noen ganger du sendes daglig e-post med spørsmål i den aktuelle luken. I de fleste, er det en pris hver dag, kanskje en hovedgevinst på julaften. Noen ganger øker sjansen for å vinne hvis du er med hver dag.

Personlig synes jeg mer om hva som ser tradisjonell ut, og har en fin nettside. Å bare få en e-post om dagen tror jeg er litt trist, men smaken er selvsagt forskjellig. Disse dagene før 1. desember kan du vanligvis ikke se hur julekalenderen skal se ut. Mange arrangører forteller ikke enten på forhånd hva slags ting du kan vinne. Så å virkelig fortelle hvilken kalender som er best på forhånd er vanskelig.

Her er noen julekalendere 2013 i hvert fall tror jeg ser lovende ut: Samsung, BliVakker, Nidar og Oslo Lufthavn. Neste uke, når de har startet, kan jeg si om jeg fortsatt tror det!


Konkurranser for å vinne julekalender 2013 og julekonkurranser

Vinn julekalendere og morsomme julekonkurranser. Her vil du finne massevis av konkurranser som har med julen å gjøre. Vinn gaver både til deg selv og til å gi bort, julepenger, julepynt, julehåndverk og julegaver for hjemmet. Vi har konkurranser for å vinne julemiddag og julegodteri, spennende julepakke gjemmer seg bak hver dør, og du kan være med hver dag. Den største gevinsten er vanligvis på julaften selvfølgelig, men mange arrangører har fine premier gjemt hver dag.


Konkurranser for å vinne julebord

Julebord er en av de sterkeste tradisjonene i Norge som tilhører julefeiringen. Klart det er super fint å gå på en fin julemiddag med et dekket bord for å plukke opp det du ønsker, risengrynsgrøt, ribbe, pinnekjøtt, julepølse etc. Og hva om du fikk alt dette gratis! Flere konkurranser er ikke bare julebord, men også en overnatting i et hyggelig hotell, det er ekstra luksuriøse premier. Se her om du finner et julebord for deg.
Hvis du er interessert i andre julekonkurranser og julekalendere kan du se i vår julekategori også: Julekalendere og julekonkurranserKonkurranser for å vinne Julekonkurranser og julekalender

Før jul pleier julekonkurranser å være svært populære og spre litt julestemning i konkurranseverden. Du kan vinne julereiser, julegaver, julepynt, julemat, penger, vel, alt egentlig. Små ting som makeup-produkter, til større ting som smartphones, LED-TV, reise og store mengder penger. Sikkert du kan finne noen favorit julekalender at det lønner seg å sjekke tilbake på en daglig basis for å åpne dagens lukke..