Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: vinn sjokoladebit i ekte gull konkurranse

Denne konkurranse hvor du kan vinne en helg i Dyreparken i Kristiansand for hele familien inkludert et eksklusivt møte med tigrene utenom åpningstid er basert på boken og filmen Historien om Pi.

Jeg har nylig lest denne boken og deretter så filmen (du definitivt trenger å gjøre det i den rekkefølgen!) Så jeg føler jeg bør nevne hva en god historie er det. Jeg imot å lese og se på det i lang tid 'fordi alle gjorde det', og jeg trodde det var alt overdreven. Men det er virkelig en fantastisk, veldig fange historie. Godt skrevet og filmen er vakker. Så, min bok tips: les Historien om Pi (da se filmen). Og hvis du eller barna dine ønsker å møte en ekte tiger, kan du delta i denne konkurransen:

alternative_text


Vel egentlig ikke, men ivarjefall en tur på en ekte sirkus elefant. I denne konkurransen kan du vinne mange morsomme premier: Hva med en kokk forbereder din favoritt retter for deg og din familie for en hel uke? Eller vil du heller vinne en helg i en UFO? (Dvs et hotell i UFO-formet i et tre!) Sist men ikke minst, kan du vinne en luftballongtur med frokost.

alternative_text
Jeg tror barn og voksne ville liker å vinne disse prisene. Du deltar i konkurransen ved å skrive inn premiekoden fra Havrefras-esken (kanskje du spise til frokost?) Klikk på elefanten for å komme til konkurransen.


Snart er sommeren her, og det er på tide å tenke på ferie. Hvor vil du gå og ha en i det hele tatt råd til en ekte tur et sted? Hvis det klyper litt i lommeboken, kan det være verdt et forsøk å delta i noen reiser konkurranser.

Akkurat nå har vi listet opp flere konkurranser som ender i mai og juni, hvor du kan vinne ulike turer. Det er f.eks en tur for 2 til Tyrkia, en reise til Kina, en reise til Gran Canaria eller reise til Hawaii. Spennende høres enda en konkurranse hvor du kan vinne en drømmereise på en yacht eller spaopphold til Sverige. Ta en titt på vår kategori Reiser, slik at du ikke går glipp av noe bra: Vinn reiser


Mercedes-Benz Norge gir deg sjansen til å teste sin nye Mercedes-Benz CLA i en hel uke. På bildene, er bilen nesten alltid grå, som jeg personlig synes er litt trist, men jeg har sett at det er også i en nydelig tøft rød (eller svart og hvit). Hvis jeg vinner, vil jeg definitivt be om en rød hvis det er mulig, så jeg ser virkelig sportslig ut! Jeg har lest kommentarer att Mercedes' nykommer CLA ser ut som en million, men koster bare litt over 300.000 kroner. Ivarjefall CLA har absolutt utseendet med seg, en ekte skjønnhet.

Selv om man ikke kommer til å velge sin egen farge, ville det være flott å vinne Mercedes-Benz for en uke, ikke sant? Du har fire dager igjen å delta i konkurransen:

alternative_text


Konkurranser for å vinne en Mercedes-Benz

Hva med en Mercedes-Benz i premie? En drømmebil å kjøre rundt for mange. En ekte luksusbil med raffinerte funksjoner. Vil du være ekstra sportslig, kan du ønske deg AMG Sport-versjonen. Den har et frekt utseende med blant annet mye sintere frontfanger og grill, samt noen detaljer i hekken i tillegg sammenlignet med Comfort variant. Se her hvis det er noen pågående konkurranser for å vinne drømmebilen akkurat nå:


Konkurranser for å vinne en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus

Hvis du mener større er bedre, så gjør Apple det til slutt til deg. iPhone 6 er den siste av Apples alternativ. Den nye iPhone 6 vil definitivt utløse en rekke konkurranser og til tross for suksessen for andre merker så er Apple giveaways fortsatt veldig populære.

iPhone 6 har en 4,7-tommers skjerm, noe som er ganske mye større enn 4-tommers skjerm i iPhone 5S. 6 Pus har en 5,5-tommers skjerm, noe som gjør den til et alternativ til en tablett. Men skjermstørrelsen er ikke det eneste som skiller det nye Apple flaggskipet fra hverandre. Med 6.9mm er den også tynnere enn forgjengeren. Siden har den alle de ekstra forbedringer som du kan forvente av en ny lansering: høyere skjermoppløsning, bedre batterilevetid, en skarpere kamera, iOS 8 og en kraftigere prosessor. De tilgjengelige fargene vil forbli sølv, gull og space grå.
www.facebook.com/pages/Aseco-Gull-og-S%C3%B8lv-AMFI-Futura

  www.gullfunn.no


   Test den splitter nye MacBook, verdens tynneste bærbare pc, og beholde den Trenger du en ny bærbar pc, eller kunne du godt tenke deg en? Vi mangler akkurat deg til å teste verdens tynneste bærbare pc - den nye MacBook fra Apple. Apple er igjen på banen med verdens tynneste bærbare pc og er tilgjengelig i fargene gull, sølv eller grå. Hjelp oss å teste den, så du får beholde den etterpå som takk for hjelpen!

   Vinn klokke fra Calvin Klein Bli med i trekningen av lekker klokke i roségull til en verdi av 2990 kr.

   Vinn Bond-tur til London Flyreise og hotellopphold er inkludert, samt en pakke breddfull av James Bond-effekter. To øvrige vinnere får hver sin pakke med effekter.

   Vinn design-øredobber Vinn disse flotte øredobbene ved navn Power Flower i 18 karat gull og korall

   Vinn Moccamaster i fargen Brick Red Moccamasteren lager nydelig kaffe, og med dryppstopp kan du skjenke deg en kopp svart gull midt i bryggeprosessen – uten søl.

   Vinn et gavekort på 5.000 kr Delta i konkurransen om å vinne et gavekort på 5000,- til nettbutikken. Du må være 18 år for å delta og vinneren vil få direkte beskjed.

   Vinn 1 års gratis strøm Du må være over 18 år for å delta, vinneren vil få direkte beskjed.

   Vinn i Gullfunn Julekalender Gullfunns Advent Calendar.

   Vinn ditt drømmebryllup Vær med i konkurransen om 100.000 kr. til ditt drømmebryllup for den perfekte dagen   Vinn i Gullfunn Julekalender
   Sminke og Smykker

   Vinn i Gullfunn Julekalender

   Verdi:   10.000 kr   (4 priser)
   Koste:   gratis
   MERK allerede ferdig   .