Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: konkurranse samsung led tv

Yeaaaaaaaaaaaah! Konkurransene for å vinne den nye Samsung Galaxy S4 har startet!

Endelig noe spennende i vår Elektronikk kategori. Konkurranser for å vinne nye Galaxy S4 har kommet. Den har ennå ikke nådd butikkene, men med en bekreftet lanseringsdato noen modige konkurranse- arrangører er allerede klar til å gi deg den nye Samsung Galaxy SIV rett etter at den er tilgjengelig. Delta her

alternative_text


Det er fortsatt veldig populært å vinne en Samsung Galaxy S4. Her er en konkurranse av Samsung selv som du kan delta i. I tillegg Galaxyn kan du også vinne en trådløs høyttaler og det er et stort pluss, finner jeg. Spesielt nå om sommeren, er det veldig praktisk å bære. På piknik, sommerhuset, på stranden.

Oppgaven med å vinne? Hjelp Samsung å finne en sommarlåt til sin spilleliste. Du kan høre Get Lucky på konkurransesiden på Facebook som forslag, men kanskje du vet bedre enn sangen? Det er ivarjefall alt du trenger å gjøre for å delta, så ikke gå glipp av smarttelefonen her:
alternative_text


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S3

Succémobilen Samsung Galaxy S3 har en Super AMOLED-skärm som mäter 4 tum. Senaste versionen av Android (Jelly Bean) är Galaxys operating system. Motorn är en dubbelkärnig processor om 1GHz med 1 gigabyte i RAM-minne, samt 8 gigbyte i lagringsminne. Som externt minne kan man även utöver detta med att ansluta en microSD-kort på upp till 32 gigabyte om det behövs.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S4 / S IV

Få hendene på en Samsung Galaxy SIV før alle andre i disse konkurransene. S4 har en 5-tommers, 1080p Super HD AMOLED-skjerm dekket i Gorilla Glass 3 og er 0,31-inches tykke. Samsungs Galaxy S4 veier 4,6-gram, har en 13-megapiksel kamera på baksiden og et 2-megapiksel kamera foran. Kjør Android med Samsungs Android TouchWiz. S4 er i utgangspunktet mer, mer, mer av alt - spesifikasjoner og funksjoner. Delta i disse konkurranser om Galaxy S4 av Samsung.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S5

Samsung har lansert sin nye flaggskipmobile for smartphones, den nye S5. En ting som er forskjellig fra sin forgjenger Samsung Galaxy S4 er at den har fingersensor og har en større skjerm enn den forrige modellen i serien. Kameraet er oppgradert og batterilevetiden skal sikkert være 20 prosent lengre enn forgjengeren. Den vil være tilgjengelig i fargene svart, hvit, blå og gull. For de som er aktive, kan vi nevne at den er vanntett! Tror ikke du higer etter å være en av de første til å eie en Samsung Galaxy S5? Så delta i en av konkurransene her for din store sjanse.


Konkurranser for å vinne en Samsung Galaxy S6 og S6 edge

Samsung har lansert sin nyeste flaggskip smartphone - Samsung Galaxy S6 og S6 edge. S6 edge har en bueformet glass skjerm som dekker tre sidene av telefonen, og vil gi nye muligheter. Samsung kaller dette en skjønnhet uten grenser! Andre nye S6 funksjoner er et eksklusivt design i metall, en ny oppdatert fingeravtrykkleser og et innebygd batteri som er ment å ha utestående liv og ultra rask lading. I motsetning til Galaxy S5, verken S6 eller S6 edge er vanntette - kanskje Samsung plan for å komme ut med en vanntett Galaxy S6 Aktive senere i år for folk som trenger denne spesielle funksjonen! Du kan få den nye S6 i sapphire black, white pearl og i platinum gold, alle med noen akzenter av farge i lineup som topaz blue eller emerald green. Lyst til å være en av de første til å få hendene på en splitter ny Galaxy S6? Da bør du ikke gå glipp av sjansen til å vinne en i konkurransene som er oppført her!


Konkurranser for å vinne tv

En TV (eller mer!) er nesten i hvert eneste hjem. Nye teknologier er oppfunnet hele tiden - husk hvor tykk TV pleide å være bare noen få år siden? Nå er det TV som tynne plater, LCD-TV, LED-TV, Plasma-TV, 3D-TV. Spesielt populært er det TV av Samsung, Panasonic og LG.


Konkurranser for å vinne en smartphone

En smarttelefon er svært hendig å ha, fordi du kan gjøre så mye mer med det enn bare snakke i telefonen. Du kan sjekke e-posten, ta bilder og sende til venner, se filmer, laste ned praktiske apps og mer. Hvilken smartphone er best og hva er valget? Her er noen eksempler: Nexus 4 er den nye smarttelefonen fra Google. Du kan ha din favoritt Google Apps, har den et bilde Sphere kamera med cutting edge hardware, og du har tilgang til din favoritt underholdning på Google Play. Apples iPhone 5 er en favoritt for mange, den har en 4-tommers Retina-skjerm. Den har en A6-prosessor, noe som gjør den raskere enn forgjengeren. Batterilevetid bør også bli bedre, selv om det er både tynnere og lettere. Samsung Galaxy S4 er den nyeste på markedet, og Samsungs stolthet. Helt ny på markedet, spesiell oppmerksomhet. Nokia-fans elsker Nokia Lumia 920 best. Hvilken smartphone har du lyst til å vinne?


   www.facebook.com/LEDonline.no

    www.tv2.no

      Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester. I sine konkurranser kan du vinne 5 iPhone, Samsung Galaxy og mer.

      En TV-distributør som gir deg digital-tv og HDTV med vanlig antenne. Ville det ikke vært fint å vinne en TV i en av sine konkurranser?

       Vinn en SUHD TV Vinn en SUHD TV 4K. Opplev neste generasjons bildekvalitet med denne fantastiske TVen!

       Test en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV og behold den etterpå Kunne du tenke deg en av de nyeste TVene på markedet uten at det koster deg en krone? Nå har du muligheten! Du kan nemlig teste en superlekker 48 Samsung Ultra-HD TV, fortelle oss om opplevelsen av den og så er TVen din etterpå. Skynd deg med å søke om å bli vår neste produkttester, og se om du blir den heldige TV tester

       Test en robotstøvsuger og behold den Vi søker flere produkttestere og det kan bli deg. Hvis du griper sjansen nå, så har du muligheten for å teste en lekker ny robotstøvsuger, og du får naturligvis lov til å beholde den etterpå som takk for din hjelp. Så slutt med å slite hjemme, la en robotstøvsuger klare arbeidet for deg! Søk nå og se om du blir vår utvalgte produkttester

       Vinn ALLE de beste produktene fra Apple Vinn ALLE de mest ettertraktede produktene fra Apple. Premien består av en iPad Pro, en iPhone 6 Plus, nye Apple TV, en MacBook, 2 stk. Apple Watch og en iPhone 6S!

       Vinn en 4K UHD OLED Smart TV Vinn en fantastisk tv.

       Test en superlekker LG OLED TV og behold det etterpå Du skal teste TVen, fortelle om opplevelsen av den, og så får du lov til å beholde det uten kostnad etterpå.

       Vinn nye Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge Samsung har lansert en splitter ny mobiltelefon, og nå kan den bli din. Du kan nemlig bli den heldige som får lov til å teste en Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge. Du skal bare fortelle oss om bruken av den, så får du lov til å beholde den etterpå, uten at det kommer til å koste deg en krone.

       Vinn sentralstøvsugersystem Vinn et testvinnende sentralstøvsugersystem fra - Cyclo Vac H615

       Vinn en Samsung Gear S3 klokke Vinn 5000 kr. til en Samsung Gear S3 klokke

       Vinn den nyeste versjonen av Apple TV 64 GB Med Apple Tv får du adgang til apps og spill på din TV. Det følger med en spillkontroll.
       .