Finn en konkurranse

Søk i vår database for å finne konkurranser du letter etter på KonkurranseSentralen.

Search result for: konkurranse hele norge skremmer

Reiser

Vinn en reise til Italia med hele familien

Verdi:   30.000 kr   (1 pris)
Koste:   gratis
Avsluttes  2018-12-15

Jeg elsker selv Polarbrød så jeg har å fortelle om denne konkurransen hvor du kan vinne mye for frokost. Oppgaven er å sende inn bilde av favorittfrokost din: Jeg har sett på noen av bildene, er det både morsomt (pac-man polar brød!) og synes å smake godt. Ikke alle har brukt den polarbrød i sitt bilde, vet ikke om det er bra eller dårlig ...

Den first hundre deltagerne også få tilsendt en drikkekopp å ha med på tur i skog og mark, du kan være en av dem, så fotografere frokost din og bli med! Konkurrere her:
Vinn_polarbrod


Denne konkurranse hvor du kan vinne en helg i Dyreparken i Kristiansand for hele familien inkludert et eksklusivt møte med tigrene utenom åpningstid er basert på boken og filmen Historien om Pi.

Jeg har nylig lest denne boken og deretter så filmen (du definitivt trenger å gjøre det i den rekkefølgen!) Så jeg føler jeg bør nevne hva en god historie er det. Jeg imot å lese og se på det i lang tid 'fordi alle gjorde det', og jeg trodde det var alt overdreven. Men det er virkelig en fantastisk, veldig fange historie. Godt skrevet og filmen er vakker. Så, min bok tips: les Historien om Pi (da se filmen). Og hvis du eller barna dine ønsker å møte en ekte tiger, kan du delta i denne konkurransen:

alternative_text


Snart er sommeren her, og det er på tide å tenke på ferie. Hvor vil du gå og ha en i det hele tatt råd til en ekte tur et sted? Hvis det klyper litt i lommeboken, kan det være verdt et forsøk å delta i noen reiser konkurranser.

Akkurat nå har vi listet opp flere konkurranser som ender i mai og juni, hvor du kan vinne ulike turer. Det er f.eks en tur for 2 til Tyrkia, en reise til Kina, en reise til Gran Canaria eller reise til Hawaii. Spennende høres enda en konkurranse hvor du kan vinne en drømmereise på en yacht eller spaopphold til Sverige. Ta en titt på vår kategori Reiser, slik at du ikke går glipp av noe bra: Vinn reiser


Å vinne en bil er en av de mest populære priser, tett fulgt av reise og penger. Man kan lure på hvorfor det er relativt få konkurranser i Norge hvor du kan vinne en bil. I andre land er det annerledes, der loddes ut biler hele tiden. Synd for oss å konkurranser i andre land krever at du bor i dette landet, slik at vi ikke kan delta. Men hvis jeg ville finne en internasjonal konkurranse for biler, tar jeg definitivt med den. Et par ganger har KonkurranseSentralen oppført internasjonale konkurranser som ingen andre nettsted synes å ha funnet ;)

En bil er ikke akkurat billig, så kanskje det er derfor det ikke er så mange bilkonkurranser. Noen ganger er det ivarjefall konkurranser hvor du kan vinne en bil for en helg, for sommeren, og noen ganger et helt år, og det er ikke dårlig heller. Å vinne gratis bensin / diesel kan også være veldig velkommen og slike konkurranser er litt nå og da.

Gjeldende akkurat nå er det ivarjefall en konkurranse hvor du kan vinne en fin Peugeot 107, så vi er fornøyd med det. Perfekt bybil som er veldig populært og verdt ca 110.000 kr! Du kan finne Peugeot konkurranse og andre her:
alternative_text
Vinn en bilDet var utrolig hva denne sangen har blitt populært på Youtube! Den har hatt et stort antall visninger, over hundre millioner. Tror du denne sangen og videoen vil bli Norge svar på Gangnam style?

Veldig morsomt for den norske musikkverdenen å få litt (eller mye!) Internasjonal oppmerksomhet. Selv om det kanskje er en mer komisk hit, fengende er den i alle fall. Etter å ha sett videoen en gang hørte jeg 'what does the fox say?' i hodet mitt hele dagen. Lese at brødrene Ylvis allerede reist litt rundt i verden for intervjuer og talk shows. Nå bli folk mer nysgjerrig på Norge!

Her er en konkurranse hvor du kan vinne What does the fox say t-skjorte. Alt du trenger å gjøre for å delta er å like facebook side. alternative_text


Vinn en fantastisk ferie i Irland for to. Tourism Ireland har en flott konkurranse akkurat nå som jeg må bare fortelle deg om. Prisene, en tur til Irland, er veldig hyggelig, selvfølgelig, og for å delta er veldig morsomt også.

Hvordan gjør du? Vel, du ska skape en fantastisk 'float' som du gjør gjennom bruk av morsomme detaljer og figurer fra en online app (sidene tar litt tid å åpne, men det er verdt det). Din float kan deretter bli med i The Fantastic St. Patrick's Parade, som du kan se på en gang, og deretter få dine venner til å like den. De 20 floats med flest liker er de som kommer i den endelige trekningen. Du kan se de floats som allerede er gjort av andre mennesker for å få noen ideer om hva du kan gjøre.

Sidene er veldig godt laget og ser innbydende, syner jeg, og det er en fin avveksling fra den vanlige 'motivere' konkurranse, definitivt! Konkurransen er koblet til Facebook, men hvis du ikke er på Facebook kan du bli med uansett, bare følg linken. Konkurransen er på engelsk, men det er ikke i det hele tatt komplisert Vinn Irland ferie

Jeg kan stolt presentere min float, vis meg hvis du kan gjøre det bedre!
alternative_text


Jeg har funnet en konkurranse som jeg absolutt ønsker å vinne - ett års forbruk av kaviar. Jeg er gal etter kaviar, hvis det ikke alltid er en tube i kjøleskapet jag bare ikke føler seg bra! Derfor denne gevinsten passer meg perfekt. Det er heller ikke vanskelig å delta, super enkel, faktisk. Du må bare ha en Facebook-konto, og lik siden. Mer enn det er det ikke, og de ​​trekker en vinner hver måned gjennom hele året 2014 ut! Utrolig.

Hvis du også ønsker å være med, delta her:
alternative_text


Freia har for øyeblikket en morsom konkurranse med en fantastisk god pris - du kan vinne 200 kg av sine produkter for deg selv og 10 venner! Du skal velge hvilke 10 venner til å dele premien med deg hvis du vinner. Alle må leve i Norge, men ikke har samme adresse som deg.

Konkurranse oppgave: Dette er en fotokonkurranse, og først må du laste ned en applikasjon som du deretter kan bruke til å lage en hip-hurra-bilde. På bildet skal Freia-logoen vises (det fikser du med applikasjonen).

Verdien av premien er hele 30.000 kr, og hva slags produkter du får vil være en overraskelse, men det kan bare være bra, med den verdien, ikke sant? Konkurransen fortsetter frem til 31. mai, så du har litt tid igjen til å delta.
alternative_text


Biler Konkurranser

Vinn en bil: Du kan vinne en fin Volvo, BMW eller noen annen luksusbil hvis du er virkelig heldig. Eller en Volkswagen, Opel og Chevrolet Spark. Konkurranser for å vinne biler er blant de mest populære og en bil som prisen er ofte den største premien. Alle store bilprodusenter som Volkswagen, Ford, Toyota, Renault og Peugeot kjører konkurranser spesielt for å introdusere nye modeller. Også bilforsikring, motorklubber og bilföreningar har ofte biler og tilbehør som premier i sine konkurranser. Du kan også vinne motorsykler og scootere og hele veien opp til Harley Davidson motorsykler. Det er også konkurranser for bobiler, campingvogner og tilbehør til bilen. Vinn sommer eller vinter dekk, kjettinger eller en bilkamera. Konkurranser for bensin eller diesel vil hjelpe med stigende drivstoffkostnader. Du kan også vinne en gratis bil for helgen eller kanskje et helt år!


Konkurranser for å vinne tv

En TV (eller mer!) er nesten i hvert eneste hjem. Nye teknologier er oppfunnet hele tiden - husk hvor tykk TV pleide å være bare noen få år siden? Nå er det TV som tynne plater, LCD-TV, LED-TV, Plasma-TV, 3D-TV. Spesielt populært er det TV av Samsung, Panasonic og LG.


Konkurranser for å vinne USA reise

Reiser til USA er populære. Når vi viser konkurranser for å vinne en tur til New York er det alltid et stort antall deltakere, så man mistenker at en tur til The Big Apple tiltrekker mange. Det er også mye å gjøre og se i New York City. Statue of Liberty, shopping på Bloomingdale, rusle rundt Manhattan, besøke Times Square, Central Park og Chinatown.
Å vinne en tur til Florida er også en vakker ting. Det er ventet mye sol og hvite sandstrender, naturupplevleser, sumper (amerikansk mangrove) og nasjonalparker. Du kan besøke den legendariske Walt Disney World og besøke Mikke og hele gjengen, barna vil bli velsignet. Sea World i Orlando er et annet høydepunkt for både voksne og barn., parken er kjent for å ha show med delfiner, spekkhuggere og sjøløver.
Los Angeles, Hollywood, California er andre reisemål som dukker opp som den første premien. Betale en amerikansk turen selv kan grave ganske dypt hull i lommeboken din, så sjekk ut våre USA konkurranser her hvis du kan vinne en tur til USA gratis.


Konkurranser for å vinne iPhone 5s

Apple har kommet ut med en ny telefon, denne gangen er det iPhone 5s som alle ivrig venter på. Over hele verden står folk i kø for å være blant de første til å få hendene på en. Den har en A7-prosessor og en fingeravtrykksleser som vil gjøre login sikker og enkel, du kan lagre opptil fem fingeravtrykk. Kameraet vil være et stort kutt over forgjengeren med mer naturlige bilder og et bredere dynamisk område. ISight-kameraet har høy kvalitet og er nesten like god som andre digitale kameraer. Hvis du også ønsker å vinne en Apple iPhone 5s - her vi samler konkurranser for den nye 5s.


Sjokolade berømt over hele verden. Vinn sjokolade.

  La Redoute Norge er en moteforhandler som tilbyr klær, sko, tilbehør og hjemmetekstiler til kunder i hele Norge. Vinn reiser, klær, sko. - www.facebook.com/laredoutenorge

   Vinn Toyota Yaris Hybrid i 6 måneder Nå får du den enestående muligheten til å teste den nye Toyota Yaris Hybrid!
   Den blir levert til deg med full forsikring. Du skal bare nyte den, kjør den til hverdags og fortelle oss om din opplevelse av bilen. Den kommer ikke til å koste deg noe.
   Du får til og med lov til å teste bilen i hele 6 måneder!

   Vinn 50.000 kr til et cruise Dra på luksus-cruise med hele familien - Vinn penger til et cruise.

   Vinn et opphold i en av Norges familieparker Lag ditt eget kreative og morsomme smørbrød og vær med i trekningen om et opphold for hele familien i en av Norges familieparker. Premien inkluderer; overnatting, inngangsbilletter og en middag for hele familien.

   Vinn ferie for hele familien Finn frem gamle feriebilder fra Danmark, skriv en morsom bildetekst og last opp ditt bidrag. Da kan du vinne en danmarksferie for hele familien.

   Vinn fine reisepremier hver dag i julikalender Bak hver luke i hele juli skjuler det seg flotte reisepremier som for eksempel flybilletter til Østen, weekendopphold på Vestlia Resort, reisegavekort fra Apollo, fine kofferter og masse fine overraskelser

   Vinn flotte premier hver dag i Norges Energi julekalender Meld deg på vår julekalender før 1. desember og bli med i trekningen av julegaver til hele familien (10.000,- i gavekort på Elkjøp)!

   Vinn 15.000 kr til en sekk full av julegaver! En sekk full av julegaver til hele familien!

   Vinn hele Apple-pakken Vinn 30.000 kr. til hele Apple-pakken

   Vinn et Cruise til Caribien for hele familien Fyll inn din kontaktinformasjon og delta i konkurransen om et all inclusive cruise for hele familien.

   Vinn Canal Digital i 1 år samt en flott Apple TV 4 Du får 69 kanaler, gratis installasjon, en Smart HD-dekoder, alle kampene fra Eliteserien og tilgang til hele film- og seriearkivet til C More!
   .