Om KonkurranseSentralen


		KonkurranseSentralen - Om oss

KonkurranseSentralen er din komplette guide til konkurranser på Internett!!

KonkurranseSentralen.com utgis av Lina Lundqvist, markedsføring ekspert og Internett junkie. Lina er svensk og hun beklager sin norske kan være litt feil noen ganger. Hun ønske å lære litt bedre Norsk slik du er velkommen med noen språklige tips!

Vi er på Facebook også, komme og møte oss der – KonkurranseSentralen på Facebook

Hvis du har ytterligere spørsmål om KonkurranseSentralen kontakt oss her .

Hvis du ønsker å annonsere hos oss vennligst kontakt oss her i stedet .

 

KonkurranseSentralen rating system 5 star

Vi gjør individuell screening og vurdering av alle konkurranser som vi liste på KonkurranseSentralen. I den første evalueringen av noen konkurranse prøver vi å bedømme om det er en legitim konkurranse som gir ut premier som lovet og oppfyller alle norske regler og forskrifter. Bare konkurranser som passerer denne første screening er oppført på nettstedet vårt. Hver konkurranse er deretter vurdert av oss og klassifiseringen er vist på de individuelle konkurranse sider.
Vi bruker et femstjerners system hvor fem stjerner er det maksimale og ingen stjerne minimum. Du ser vanligvis ikke noen konkurranse uten stjerne fordi vi ikke bryr oss om notering av disse konkurransene. Når vi vurdere en konkurranse ser vi på mange faktorer, inkludert

 • er promotor en godt kjent merkevare eller et selskap som vi kjenner personlig?
 • har vi listet sine konkurranser tidligere, og har de skikkelig annonsert tidligere vinnere og gi ut premier?
 • har konkurransen klare og gyldige vilkår og betingelser som er lett tilgjengelig?
 • overholde de med alle regler og forskrifter?
 • hvor stor er premiepotten?
 • hvor mange vinnere finnes det? og hva er den høyeste og gjennomsnittlig verdi av premiene?
 • hvor attraktive og originale er premiene?
 • hva er sjansene for å vinne for våre medlemmer?
 • hvor lett er det å delta? konkurranser som er en smerte å delta i få en lavere rangering, de som er morsomme en høyere rating
 • hvor attraktiv er konkurransen siden?
 • fikk vi positive tilbakemeldinger om konkurransen? eller til og med negativ eller klager?
Hver konkurranse er rangert individuelt og faktorene er kombinert i en vurdering. Hvis du er en merkevare og har spørsmål om våre rangeringer vennligst kontakt oss. Karakteren er ment å være en veiledning til våre medlemmer og et av de viktigste bidrag til rangeringen er faktisk våre medlemmers tilbakemeldinger. En stor merkevare ikke nødvendigvis trenger å score høyere enn en liten en. Og selv en blogger som kjører sporadiske konkurranser kan vurdere godt om hennes eller hans konkurranser er ekte, kreative, morsomme og verdt å delta i for våre norske medlemmer.


.