Vår blogg

Her er ideer, kommentarer og nyheter på oss selv i KonkurranseSentralen. Du kan gjerne legge inn kommentarer her: Kontakt oss

Vinn iPhone 6

2014-09-26

Den store dagen for iPhone 6 og iPhone 6 Plus er her! Har du vært camping utenfor en Apple-butikk i natten for å være først i køen for å kjøpe en? Nah, trodde ikke det - jeg ikke heller .....

Og hvorfor skal du ha det ubehagelig og kaldt ute på gaten når det faktisk er mange sjanser til å vinne en helt gratis - uten å måtte forlate hjemmet. Ok, kanskje du ikke kan være den aller første til å ha den i hånden i kretsene dine, men hva gjør vel det, hvis du ikke trenger å betale noe for en splitter ny iPhone 6.

Det har allerede kommet og gått iPhone 6 konkurranser, og vi forventer at det er mange flere i nær fremtid. I dag kom en til å registrere seg som produkttester for eksempel. Sjekk her for de nyeste konkurranser: Vinn iPhone 6

alternative_text17. mai

2014-05-17

Kjære alle sammen – ha en god 17. mai!
alternative_textFreia konkurranse

2014-05-15

Freia har for øyeblikket en morsom konkurranse med en fantastisk god pris - du kan vinne 200 kg av sine produkter for deg selv og 10 venner! Du skal velge hvilke 10 venner til å dele premien med deg hvis du vinner. Alle må leve i Norge, men ikke har samme adresse som deg.

Konkurranse oppgave: Dette er en fotokonkurranse, og først må du laste ned en applikasjon som du deretter kan bruke til å lage en hip-hurra-bilde. På bildet skal Freia-logoen vises (det fikser du med applikasjonen).

Verdien av premien er hele 30.000 kr, og hva slags produkter du får vil være en overraskelse, men det kan bare være bra, med den verdien, ikke sant? Konkurransen fortsetter frem til 31. mai, så du har litt tid igjen til å delta.
alternative_textOlder blogs

Vinn en Opel Mokka

2014-04-28

Akkurat nå har Opel en konkurranse hvor du kan vinne en splitter ny Opel, verdt over 340.000 kr! Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg for en prøvetur, og også gjøre det, så er.. (les mer)

Vinn kaviar

2014-03-31

Jeg har funnet en konkurranse som jeg absolutt ønsker å vinne - ett års forbruk av kaviar. Jeg er gal etter kaviar, hvis det ikke alltid er en tube i kjøleskapet jag bare ikke føler seg bra!.. (les mer)

Morten Harket konsertbilletter vinn

2014-03-16

Nylig så jeg Morten som gjest på TV-showet Skavlan, hvor han også sang sin nye sang Brother. Da tenkte jeg at han må sikkert være Norge stolthet, ikke sant? Jeg mener, hvor vellykket var Aha i.. (les mer)

St. Patrick's konkurranse

2014-03-09

Vinn en fantastisk ferie i Irland for to. Tourism Ireland har en flott konkurranse akkurat nå som jeg må bare fortelle deg om. Prisene, en tur til Irland, er veldig hyggelig, selvfølgelig, og for.. (les mer)

Vinn hjemmekinoanlegg i Oscars tippekonkurranse

2014-02-16

Er du interessert i film og Oscar-utdelingen? Da er dette den perfekte konkurransen for deg. Platekompaniet har akkurat nå sin Oscar-tipping i 2014 konkurranse, hvor du kan vinne en blu ray 3D.. (les mer)

Noen nye funksjoner for å hjelpe deg med å organisere dine konkurranser

2014-02-03

Vi har lagt til noen nye små funksjoner basert på tilbakemeldinger fra mange av våre medlemmer.

I alle konkurranseoppføringer, vil du legge merke til noen symboler som har dukket opp.. (les mer)

Vinn en Renault

2014-01-16

Vinn en bil - igjen! Ja, i hvert fall er det nå en annen bilkonkurranse. Dette året begynner faktisk bra, allerede to konkurranser om biler i januar. Venter med spent for de neste månedene! Denne.. (les mer)

Vinn en Volkswagen

2014-01-12

Det nye året starter bra i konkurranseverden, nå kan du vinne en bil. Bilkonkurranser er dessverre ganske få og langt mellom, så jeg bli ekstra begeistret når det endelig dukker opp en. I denne.. (les mer)

Løs inn ditt nyttårsforsett

2014-01-09

Lover du deg selv at dette nye året 2014, du endelig ska komme i form og begynne et sunnere liv? Med det nyttårsforsettet er du absolutt ikke alene! For å hjelpe deg med å komme i gang, har det.. (les mer)

Godt Nyttår

2014-01-01

Vi ønsker alle KonkurranseSentralen-venner et fantastisk nyttår, god helse, kjærlighet, harmoni, og selvfølgelig mye lykke i alle konkurranser!
(les mer)

God Jul

2013-12-24

Vi ønsker alle KonkurranseSentralere en riktig god jul!
alternative_text.. (les mer)

Hvilke julekalendere virker bra

2013-11-29

På søndag er det endelig tid for å åpne den første luken til adventskalenderen, yuippi. Men hva, eller hvilken kalendere bør du velge, det er så mange. Den nesten umulig å delta på alle så.. (les mer)

Liste en julekalender 2013

2013-11-14

Nå fylles det opp med julekalendere, hver dag det dukker opp nye. Noen har konkurranser med verdifulle premier, noen med litt mindre pris, men det kan være like hyggelig. Noen lodder allerede noe.. (les mer)

Ny med oss - jeg ser deg ....

2013-11-08

Har du oppdaget et lite øye som dykigt opp på høyre side av en konkurranse, over informasjon i? Det vil ikke være på hver konkurranse, men bare vises når du klikker på en link til en.. (les mer)

Julekalendere og julekonkurranser

2013-11-02

For alle som er allerede litt sulten på jul, så vi har begynt å samle alle konkurranser som har noe med jul å gjøre. Det kan være penger til jul, julebord, julepynt, og selvfølgelig.. (les mer)

Adresse problem

2013-10-26

Nylig mottok vi en e-post fra et medlem som beklaget at det ikke går å registrere seg for flere konkurranser hvis du ikke har en gateadresse med husnummer. Hun skrev at hun bor på landet, og har.. (les mer)

Michael Bublé billetter

2013-10-24

Er han en smør sanger, ja. Synger han de fleste sangene i stil med Frank Sinatra og lignende, ja. Liker din mor ham, sannsynligvis. Men uansett! Hvem smelter ikke av hans varme, glatte stemme;) Jeg.. (les mer)

What does the fox say konkurranse

2013-10-16

Det var utrolig hva denne sangen har blitt populært på Youtube! Den har hatt et stort antall visninger, over hundre millioner. Tror du denne sangen og videoen vil bli Norge svar på Gangnam style?.. (les mer)

Electrolux konkurranse

2013-10-14

Vinn en støvsuger med matchende neglelakk. Hva en sjelden kombinasjon, hi hi. Men det er faktisk en helt ny idé av kjente merker som Electrolux og OPI å pare som dette og gir en helt ny type.. (les mer)

Vinn Galaxy S4

2013-08-02

Det er fortsatt veldig populært å vinne en Samsung Galaxy S4. Her er en konkurranse av Samsung selv som du kan delta i. I tillegg Galaxyn kan du også vinne en trådløs høyttaler og det er et.. (les mer)

Bilkonkurranser

2013-07-14

Å vinne en bil er en av de mest populære priser, tett fulgt av reise og penger. Man kan lure på hvorfor det er relativt få konkurranser i Norge hvor du kan vinne en bil. I andre land er det.. (les mer)

Avicii billetter

2013-07-11

Avicii, eller Tim Bergling som han egentlig heter, er en kjent svensk DJ og musikkprodusent. Han er kjent ikke bare i Sverige, men har også vært oppført blant verdens beste topp disc jockeys... (les mer)

God Midtsommer

2013-06-21

alternative_text(les mer)

Knekkeeksperten konkurranse

2013-06-11

Wasa (ja eller Barilla Sverige AB står bak) har en konkurranse som de kaller Knekkeeksperten. Er du Norges knekkebrødekspert, de ønsker å vite, og du skal svare på et antall kunnskapsspørsmål.. (les mer)

Bli testpilot til Mercedes-Benz CLA

2013-06-06

Mercedes-Benz Norge gir deg sjansen til å teste sin nye Mercedes-Benz CLA i en hel uke. På bildene, er bilen nesten alltid grå, som jeg personlig synes er litt trist, men jeg har sett at det er.. (les mer)

Vinn ferie

2013-05-19

Snart er sommeren her, og det er på tide å tenke på ferie. Hvor vil du gå og ha en i det hele tatt råd til en ekte tur et sted? Hvis det klyper litt i lommeboken, kan det være verdt et forsøk.. (les mer)

KonkurranseSentralen ønsker alle en strålende 17. mai

2013-05-17

alternative_text(les mer)

Vinn 1 million kr

2013-05-06

Ja virkelig! - Du kan vinne 1 million kr (1.000.000!!). Det er ikke ofte det er slike konkurranser så jeg tror det er verdt å nevne. Konkurransen avsluttes i slutten av mai, så det er lite tid.. (les mer)

Vinn weekend i Gøteborg

2013-05-05

En helg i nabolandet kanskje? Visit Sweden har en månedlig konkurranse hvor du kan vinne storbyturer, er denne måneden kystbyen Gøteborg som er prisen. Hvis du vinner denne Gøteborgspakken for 2.. (les mer)

Vinn møte med ekte tigre

2013-04-24

Denne konkurranse hvor du kan vinne en helg i Dyreparken i Kristiansand for hele familien inkludert et eksklusivt møte med tigrene utenom åpningstid er basert på boken og filmen Historien om Pi... (les mer)

Vinn konsertbilletter

2013-04-21

For alle som liker å gå på konserter, er det verdt å se konkurransene i 'Film og Musikk' fordi akkurat nå er det flere forskjellige konkurranser hvor du kan vinne billetter til konserter. Det.. (les mer)

Vinn penger...til julegaver....i april??

2013-04-16

Vel, faktisk, det er ingenting galt: det er en ny konkurranse der du kan vinne 10.000 for å kjøpe julegaver for, vinneren får allerede pengerne i juli i sommer. Akkurat i tide for sommersalg... (les mer)

Vinn Ellos gavekort

2013-04-10

... gg her er en annen konkurranse hovedsakelig for jenter - Design din kjole og vinn gavekort verdt 5. 000 kr å handle for i Ellos. Her kan du la fantasien flyte: oppgaven er å sette sammen.. (les mer)

Vinn gavekort fra Yves Rocher

2013-04-09

Konkurranse for alle jentene - Yves Rocher feirer jubileum (20 år i Norge) og har nå en konkurranse hvor du kann vinne gavekort hver uke. Oppgaven er å velge din leppestift favorittnyanse som.. (les mer)

Vinn Mercedes-Benz drømmedag i Tyskland

2013-03-19

Hvis du ønsker å prøvekjøre en Mercedes-Benz, er dette absolutt konkurransen for deg. Premien inkluderer tur/retur reise til Biberach, Tyskland for 2 – to – personer, med 2 overnattinger. Og.. (les mer)

Vinn Samsung Galaxy S 4 - den splitter nye!!

2013-03-16

Yeaaaaaaaaaaaah! Konkurransene for å vinne den nye Samsung Galaxy S4 har startet!

Endelig noe spennende i vår Elektronikk kategori. Konkurranser for å vinne nye Galaxy S4 har kommet... (les mer)

Påske-konkurranser

2013-03-11

Påsken er rett rundt hjørnet, og nå begynner påske-konkurranserne dukker opp, moro ikke sant? Vi har begynt å samle alt rundt påske under en egen overskrift i populære premier. Jeg antar det.. (les mer)

Vinn tur til Paris

2013-03-03

Dette synes godt hyggelig og avslappende: du kan vinne en reise for 2 personer dekket flyreise, to hoteller banketter og spa-behandling med Nuxe Spa. Det er sikkert liten tid til å ta en liten.. (les mer)

Vinn en cupcake kurs

2013-02-19

Ser du på alle de vakre cupcakes i bakerier og ønske at du kunne gjøre det like god? Her er din sjanse til å vinne et kurs hvor du får lære å dekorere cupcakes med forskjellige teknikker av.. (les mer)

Vinn vårrengjøring?

2013-02-12

Jeg har hatt en liten vårrengjøring her på KonkurranseSentralen og polert bobler litt ekstra. Ingen stor forandring, men vi synes det har blitt litt bedre. Kom igjen våren, vi venter!

.. (les mer)

Gong Xi Fa Cai

2013-02-09

I dag er nyttårsaften igjen - for det kinesiske nyttår som starter i morgen. Slangens år starter og i Kina og mange andre land med kinesisk tradisjon er det viktigste ferie i året. Det er vanlig.. (les mer)

Vinn en elefant

2013-02-07

Vel egentlig ikke, men ivarjefall en tur på en ekte sirkus elefant. I denne konkurransen kan du vinne mange morsomme premier: Hva med en kokk forbereder din favoritt retter for deg og din familie.. (les mer)

Vinn gratis klesvask gjennom et år

2013-02-04

Jeg har funnet den perfekte konkurranse til et behagelig liv i 2013! Denne konkurransen er perfekt for alle oss som synes det er så trist å vaske og stryke klær.

Førstepremien er.. (les mer)

Vinn One Direction konsertbilletter

2013-02-03

I den siste blogg skrev jeg om skrik - dette er en annen konkurranse der jeg antar det vil være mye skrik (av glede!) av vinneren til billetter til One Direction. Og konserten i seg selv er det vel.. (les mer)

Vinn en reise i Norge

2013-02-01

Hva får deg til å skrike? Bli med på verdens lengste skrik - Spill inn ditt skrik på video og send inn klippet.

Da har du sjansen til å vinne en drømmereise i Norge. Flott med en tur.. (les mer)

Vinn wok hver dag

2013-01-16

Jeg liker konkurranser som det er morsomt å delta i, og her er en:

Kokken din favorittwok online. Du kan velge mellom en rekke grønnsaker og kryddvarianter mens du drar musen til.. (les mer)

Starte det nye året med en sunnere livsstil - Vinn juicemaskin

2013-01-12

Har du kanskje ett Nyttårsforsett å begynne å leve litt sunnere i 2013?
Mange av oss (hrm. ...) vet nok at etter all julematen og feiring, kan det være fint å leve litt sunnere. Jeg har.. (les mer)

Vinn tur til Disneyland Paris og andere premier med Millom Brunost

2013-01-08

Da jeg så denne konkurransen, kunne jeg ikke hjelpe, men å umiddelbart gå til kjøleskap og sjekke på min brunost hvis jeg var en av de heldige som har en gullbillett i pakningen og kanskje vinne.. (les mer)

Vinn en VW Beetle

2012-12-06

En ny bilkonkurranse har dukket opp, der en kult liten Volkswagen Beetle er toppremien. Jeg ville elske å suse rundt i det, og jeg er vel ikke alene! For å delta, klikk på den første bilen.. (les mer)

Vinn i Julekalender

2012-11-28

Hvis du er ivrig etter å åpne en adventskalender hver dag slik at du kanskje har lyst Stella Julekalender (ivarjefall hvis du er en jente) hvor du kan vinne flotte klær, vesker og mye mer i hver.. (les mer)

Vinn Polarbrød for hele året

2012-11-24

Jeg elsker selv Polarbrød så jeg har å fortelle om denne konkurransen hvor du kan vinne mye for frokost. Oppgaven er å sende inn bilde av favorittfrokost din: Jeg har sett på noen av bildene,.. (les mer)

Blogg om konkurranser

2012-11-20

Nå har vi også en blogg, velkommen her!
Her skriver jeg om ulike konkurranser som jeg tror er spesielle. Kanskje en som skiller seg ut ved å være ekstra moro å delta i, eller hvor du kan.. (les mer)

0000-00-00

.. (les mer)

0000-00-00

.. (les mer)

0000-00-00

.. (les mer)


.