Hvilke julekalendere virker bra

På søndag er det endelig tid for å åpne den første luken til adventskalenderen, yuippi. Men hva, eller hvilken kalendere bør du velge, det er så mange. Den nesten umulig å delta på alle så det beste er å finne noen du er interessert i, og deretter kjøre med dem opp til jul. Dette krever litt commitment til disse julekalendere: det vil bli svart på spørsmål hver dag. Noen ganger kan du åpne luker som en tradisjonell julekalendere selv om du gjør det på nettet, noen ganger du sendes daglig e-post med spørsmål i den aktuelle luken. I de fleste, er det en pris hver dag, kanskje en hovedgevinst på julaften. Noen ganger øker sjansen for å vinne hvis du er med hver dag.

Personlig synes jeg mer om hva som ser tradisjonell ut, og har en fin nettside. Å bare få en e-post om dagen tror jeg er litt trist, men smaken er selvsagt forskjellig. Disse dagene før 1. desember kan du vanligvis ikke se hur julekalenderen skal se ut. Mange arrangører forteller ikke enten på forhånd hva slags ting du kan vinne. Så å virkelig fortelle hvilken kalender som er best på forhånd er vanskelig.

Her er noen julekalendere 2013 i hvert fall tror jeg ser lovende ut: Samsung, BliVakker, Nidar og Oslo Lufthavn. Neste uke, når de har startet, kan jeg si om jeg fortsatt tror det! ©KonkurranseSentralen 2013-11-29

.