St. Patrick's konkurranse

Vinn en fantastisk ferie i Irland for to. Tourism Ireland har en flott konkurranse akkurat nå som jeg må bare fortelle deg om. Prisene, en tur til Irland, er veldig hyggelig, selvfølgelig, og for å delta er veldig morsomt også.

Hvordan gjør du? Vel, du ska skape en fantastisk 'float' som du gjør gjennom bruk av morsomme detaljer og figurer fra en online app (sidene tar litt tid å åpne, men det er verdt det). Din float kan deretter bli med i The Fantastic St. Patrick's Parade, som du kan se på en gang, og deretter få dine venner til å like den. De 20 floats med flest liker er de som kommer i den endelige trekningen. Du kan se de floats som allerede er gjort av andre mennesker for å få noen ideer om hva du kan gjøre.

Sidene er veldig godt laget og ser innbydende, syner jeg, og det er en fin avveksling fra den vanlige 'motivere' konkurranse, definitivt! Konkurransen er koblet til Facebook, men hvis du ikke er på Facebook kan du bli med uansett, bare følg linken. Konkurransen er på engelsk, men det er ikke i det hele tatt komplisert Vinn Irland ferie

Jeg kan stolt presentere min float, vis meg hvis du kan gjøre det bedre!
alternative_text ©KonkurranseSentralen 2014-03-09

.