Bilkonkurranser

Å vinne en bil er en av de mest populære priser, tett fulgt av reise og penger. Man kan lure på hvorfor det er relativt få konkurranser i Norge hvor du kan vinne en bil. I andre land er det annerledes, der loddes ut biler hele tiden. Synd for oss å konkurranser i andre land krever at du bor i dette landet, slik at vi ikke kan delta. Men hvis jeg ville finne en internasjonal konkurranse for biler, tar jeg definitivt med den. Et par ganger har KonkurranseSentralen oppført internasjonale konkurranser som ingen andre nettsted synes å ha funnet ;)

En bil er ikke akkurat billig, så kanskje det er derfor det ikke er så mange bilkonkurranser. Noen ganger er det ivarjefall konkurranser hvor du kan vinne en bil for en helg, for sommeren, og noen ganger et helt år, og det er ikke dårlig heller. Å vinne gratis bensin / diesel kan også være veldig velkommen og slike konkurranser er litt nå og da.

Gjeldende akkurat nå er det ivarjefall en konkurranse hvor du kan vinne en fin Peugeot 107, så vi er fornøyd med det. Perfekt bybil som er veldig populært og verdt ca 110.000 kr! Du kan finne Peugeot konkurranse og andre her:
alternative_text
Vinn en bil
©KonkurranseSentralen 2013-07-14

.