Adresse problem

Nylig mottok vi en e-post fra et medlem som beklaget at det ikke går å registrere seg for flere konkurranser hvis du ikke har en gateadresse med husnummer. Hun skrev at hun bor på landet, og har ingen av delene og da har man problemer når du ønsker å delta, når det rett og slett trenger en gatenavn i adressefeltet. Hvordan gjør man?

Vi testet selv og oppdaget at det virkelig ser ut til å være et problem. Noen konkurranser har en slags innebygd system hvor gatenavn, postnummer, etc. er allerede registrert, og når du begynner å skrive inn adressen vil umiddelbart komme forslag til videreføring av gatenavn. Hvis adressen din er registrert, og dermed, hvis adressen din er "Solsiden, Lille Huset 'kanskje ikke. Har skrevet til noen arrangørene å påpeke dette og spør hva løsningen er. For det kan ikke være! Hun er ikke den eneste som bor på landet. Selv noen som har flyttet inn i et nytt område med nye gater kan ha problemer. Det ligner når navigasjonssystemet ikke kan finne adressen til en ny gate.

Kommer tilbake med info om dette når vi vet mer. Har du også hatt lignende problemer når du melde deg på noen konkurranse? Skriv til oss slik at vi vet om det er et problem mange har. Hva lykken er, langt fra alle konkurranser, det er fortsatt mange der du skriver inn adressen helt manuell og ingen problemer er funnet.
alternative_text ©KonkurranseSentralen 2013-10-26

.