Konkurranser å vinne en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus og lignende priser

en-iPhone-6-eller-iPhone-6-Plus

Vill du vinne en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus? Denne siden viser gjeldende konkurranser hvor du kan vinne en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus.
Hvis du mener større er bedre, så gjør Apple det til slutt til deg. iPhone 6 er den siste av Apples alternativ. Den nye iPhone 6 vil definitivt utløse en rekke konkurranser og til tross for suksessen for andre merker så er Apple giveaways fortsatt veldig populære.

iPhone 6 har en 4,7-tommers skjerm, noe som er ganske mye større enn 4-tommers skjerm i iPhone 5S. 6 Pus har en 5,5-tommers skjerm, noe som gjør den til et alternativ til en tablett. Men skjermstørrelsen er ikke det eneste som skiller det nye Apple flaggskipet fra hverandre. Med 6.9mm er den også tynnere enn forgjengeren. Siden har den alle de ekstra forbedringer som du kan forvente av en ny lansering: høyere skjermoppløsning, bedre batterilevetid, en skarpere kamera, iOS 8 og en kraftigere prosessor. De tilgjengelige fargene vil forbli sølv, gull og space grå.

Du kan også være lurt å søke etter relaterte premier i vår seksjon med Elektronikk konkurranser.Vi fører også lignende premier og konkurranser som har vært som vi har i våre arkiver fordi det alltid er en mulighet for at en konkurranse som er slutt komme tilbake. Hvis ikke ditt favoritt pris er oppført, prøve en konkurranse i kategorien Gavekort eller Penger som du kan bruke til å kjøpe hva du vil.

 
Could not execute query