Konkurranser å vinne iPhone 6s og iPhone 6s Plus og lignende priser

iPhone-6s-og-iPhone-6s-Plus

Vill du vinne iPhone 6s og iPhone 6s Plus? Denne siden viser gjeldende konkurranser hvor du kan vinne iPhone 6s og iPhone 6s Plus.
De er her!! Apple har endelig lansert den nye iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Så, hva er forskjellen i forhold til iPhone 6? Vel, design ligner på forgjengeren nr. 6. Selv om du kan ha en 6s i en ny farge som heter rose gold, i tillegg til de eksisterende fargene gold, space grey og silver. De fleste endringene er interne eller programvarebasert. Dette er den mest avanserte iPhone noensinne, med 7000-serien aluminium, ion-forsterket glass, nye 64-bit A9 chip, 12-megapiksel iSight og 5-megapiksel Facetime HD-kamera, raskere Touch ID, LTE og Wi-Fi.
Vi er sikker på at det vil være masse nye konkurranser hvor du kan vinne en iPhone 6s eller 6s Plus, sjekk dem ut her! Du kan også være lurt å søke etter relaterte premier i vår seksjon med Elektronikk konkurranser.Vi fører også lignende premier og konkurranser som har vært som vi har i våre arkiver fordi det alltid er en mulighet for at en konkurranse som er slutt komme tilbake. Hvis ikke ditt favoritt pris er oppført, prøve en konkurranse i kategorien Gavekort eller Penger som du kan bruke til å kjøpe hva du vil.

 
Could not execute query